Vormu_solid_house_300_CMYK

Hyvän unen puolesta

Ihminen viettää keskimäärin kolmasosan elämästään sängyssä. Vormu Oy on ottanut tehtäväkseen varmistaa kaikille laadukkaan levon tuottamalla ainutlaatuisia allergia-ystävällisiä vuodevaatteita- ja pehmusteita, jotka tukevat kehoa oikealla tavalla ja mahdollistavat hyvän asennon läpi yön. Hyvin levänneenä ihminen on pirteä ja jaksaa taas ahertaa seuraavaan lepohetkeen asti.

Kotimainen yritys valmistaa kaikki tuotteensa paikallisesti Raumalla turvallisista Ökö-Tex sertifioiduista raaka-aineista. Pääasiallisiin asiakkaisiin lukeutuvat hotellit, laivat, huonekaluteollisuus ja sairaanhoitosektori. – Hotellihuoneessa on tärkeää, että on hyvä vuode ja vuodevaatteet, sillä loma- tai työmatkailijat viettävät pääasiassa vain yönsä huoneessa. Hyvät yöunet vaikuttavat positiivisesti asiakkaan hotellikokemukseen, jolloin hän todennäköisesti valitsee saman majoituspaikan vielä toistamiseen, Kristiina Asmundi kertoo.

Vormussa palvelut räätälöidään asiakkaan tarpeita kuunnellen. Asmundin mukaan moni yksittäistuote on kuitenkin rakentunut osaksi tarjontaa, jos tuote on osoittautunut yleiseksi ongelmanratkaisijaksi. – Olemme asiakkaiden pyynnöstä muun muassa kehittäneet tuotteita, jotka tuovat tehokkuutta työntekijöiden arkeen. Esimerkiksi erikoismallien ja tuotteiden lisäksi vuodevaatteiden materiaalivalinnoilla voidaan nopeuttaa ja helpottaa hotellisiivoojien työtä. Vormu takaa, että tuotteet ovat laadultaan parhaasta päästä ja erittäin kestäviä. Tuotteet ovat suosittuja myös vuokrapesuloissa pitkän käyttöikänsä ansiosta. Erinomaisen laadun ja toimitusvarmuuden lisäksi Asmundi kokee kotimaisuuden ja asiakaslähtöisyyden olevan yrityksen ehdoton vahvuus. – Asiakaskontakti on tiivis, elämme koko ajan asiakkaidemme mukana, jotta heidän toiveensa välittyisivät toimintaamme.

Taloudellisesta tilanteesta huolimatta Vormulla menee paremmin kuin koskaan. Viime vuonna liikevaihto kasvoi 36,6 % ja tilanne näyttäisi jatkuvan vahvana. Alkuvuonna yritys laajentaa toimitilojaan ja investoi uuteen tyynylinjaan joka mahdollistaa oman pallokuidun valmistuksen ja lisää yrityksen kapasiteettia tyynyjen valmistuksessa. Julkitilatekstiileiden lisäksi yritys valmistaa vuodevaatteita kotikäyttöön. Tuotteet, joiden tulee kestää rankkoja huoltoja laitospesuloissa, ovat hyvä valinta kotikäyttöön.