DSC00346_MUOKATTU

Hyvät työntekijät auttavat yritystä menestymään

Uudenmaan alueella vaikuttavan Eristyspalvelu Kaasalainen Oy:n toiminta koostuu ilmastointi- ja putkieristystöistä. Asiakaskuntaan kuuluu niin talotekniikka-alan yrityksiä, ilmastointi- ja putkiliikkeitä kuin pienissä määrin myös taloyhtiöitä ja yksityisiä kuluttajia. Yrityksen suurimpia tilaajia pääkaupunkiseudulla ovat esimerkiksi Consti, Putki-kolmio Oy, Jokakanava Oy, Vantaan Teknoilma Oy ja Bravida Finland Oy.

Kokenut yrittäjä Jarno Kaasalainen tietää, että menestyvän toiminnan pyörittäminen vaatii hyviä ihmissuhteita ja yhteistyökumppaneita, paljon töitä ja ripauksen tuuria. – Hyvät työntekijät ovat kuitenkin kaiken A ja O. Eristyspalvelu Kaasalaisen palveluksessa on tällä hetkellä yhteensä 15 eristäjää, joista moni on tullut minulle tutuksi jo vuosia sitten. Tiedän että heihin voi luottaa ja että he tekevät laadukasta jälkeä. Heidän ansiostaan yrityksemme on myös kasvanut, Kaasalainen kertoo. Eristysalan ammattitutkintolinja on Kaasalaisen mukaan auennut Helsinkiin vasta viime syksynä. Sitä ennen osa nuorista työntekijöistä on saanut oppinsa kokeneempien kollegoidensa avustuksella. – Nuoria saisi tulla alalle enemmänkin, yrittäjä toivoo.

Eristyspalvelu Kaasalainen Oy:lle kuluva vuosi on ollut työteliäs. Yrityksen tämän hetken merkittävin työmaa on Eduskuntatalon saneeraus, jonne se toteuttaa kaikki ilmastointi- ja putkieristystyöt. – Kohde on haastava, mutta lähtenyt silti hyvin käyntiin, Kaasalainen kertoo.