Rakennuspalve_m_kallioinen_solid_house_300_CMYK

Hyville rakentajille löytyy aina töitä

Matalasuhdanteesta huolimatta korjausrakentaminen pitää Rakennuspalvelu M. Kallioisen työntekijät kiireisinä. Hyvä maine, pitkä kokemus ja asiakkaiden toiveiden toteuttaminen ovat suuren kysynnän aineksia.

Mika Kallioinen perusti oman rakennusliikkeensä vuonna 1997, ja on siitä asti palvellut asunto-osakeyhtiöitä, kaupunkeja sekä kuntia. Yritykseltä tilataan pääsääntöisesti korjausrakentamista, ja ahkerat työntekijät ovatkin erikoistuneet linjasaneerauksiin sekä vesikattojen ja julkisivujen korjaustöihin. – Meillä on kuitenkin valmiudet hoitaa kaikki rakentamiseen liittyvät työt, Kallioinen kertoo.

Rakennusliikkeen kalenteri kielii kiireestä ja on täynnä vaihtelevia urakoita, nytkin työn alla on seitsemän kerrostaloa. Kallioisen suosio perustuu hyviin lopputuloksiin, joustavuuteen ja rehellisyyteen. – Meidän puoleen voi aina kääntyä, oli murhe mikä tahansa. Haluamme auttaa ja tarjota parhaan mahdollisen ratkaisun.

Kun kiinteistö kaipaa korjausta, kannattaa olla yhteydessä Rakennuspalvelu M. Kallioiseen. Tarpeen vaatiessa työmiehet tulevat tutustumaan kohteeseen ennen tarjouksen laatimista, ja asiakas voi rauhallisin mielin antaa ammattilaisen ottaa ohjat omiin käsiinsä.