Onnellinen_koti_solid-house-300_CMYK

Hyvin suunniteltu keittiö on puoliksi tehty

Topi-Keittiöt on valmistanut suomalaisille laatukeittiöitä ja muita kodin kiintokalusteita jo yli 75 vuotta. Topi-Keittiöiden Turun myymälä on palvellut asiakkaita vuodesta 2004 lähtien. Tällä hetkellä myymälää luotsaavat kauppiaina Mari Tamminen ja Eija Hovi. Molemmat kiittelevät Topi-Keittiöiden ainutlaatuista henkeä. ”Topi-Keittiöillä vallitsee perhemäinen henki ja ilmapiiri on aivan omintakeinen. Siksi näiden tuotteiden parissa onkin ilo työskennellä”, Mari toteaa.

Ei palapeliä

Työskentelyä helpottaa toki myös se, että tuotteet ovat kotimaista korkealaatuista, kotimaista laatutyötä. ”Meillä on hyvä mallisto ja ylivoimaisesti pisimmälle viety valmiusaste. Se tarkoittaa, että tuotteet on kasattu valmiiksi tehtaalla: kalusteiden ovet ovat paikallaan, samoin laatikoiden etusarjat ja vetimien reiätkin on porattu valmiiksi. Emme siis myy asiakkaalle palapeliä, vaan valmiita moduuleja, jotka on helppo asentaa seinälle. Jokainen moduuli on myös pakattu erikseen, Eija kertoo.

3D-kuvat konkretisoivat suunnitelman

Turun myymälästä saa keittiöiden lisäksi vaikka kaikki kodin kiintokalusteet. ”Kaikki lähtee aina asiakkaan tarpeen kartoituksesta, jonka jälkeen teemme suunnitelman, joka käydään yhdessä asiakkaan kanssa läpi. Suunnitelma tehdään 3D-kuvina, jolloin se helpottaa asiakkaan päätöksentekoa. Voimme lähettää kuvat myös sähköpostiin, jotta asiakas voi tutkia rauhassa kotona suunnitelmaa ja keskustella siitä muun perheen kanssa”, Mari selvittää.