Espoolainen Inkerman Oy hoitaa kaikki rakennusalan urakat Uudenmaan alueella vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

www.inkerman.fi

 

Luotettava urakoitsija on kullanarvoinen yhteistyökumppani, kun kyse on rakentamisen ja remontoinnin monitahoisesta maailmasta. Espoolainen Inkerman Oy hoitaa kaikki rakennusalan urakat Uudenmaan alueella vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Asiakaslähtöinen asenne ja laadukas työn jälki ohjaavat yrityksen toimintaa kohteesta riippumatta.

Täyden palvelun rakennusliikkeessä työ alkaa huolellisesta suunnittelusta ja tarpeen tarkasta kartoituksesta, oli kyse uudis- tai korjausrakentamisesta. – Meidän työmme alkaa heti asiakkaan otettua yhteyttä. Asiantunteva alkukartoitus on meidän ensimmäinen työnäytteemme ja mahdollisuutemme ansaita asiakkaan luottamus, toimitusjohtaja Tuomo Leikas kertoo.

Inkermanin laajaan palveluvalikoimaan kuuluvat keittiö- ja kylpyhuoneremontit, ilmanvaihtotyöt ja muut LVI-alan työt, sähkötyöt, pintaremontit, kaluste- ja sisustussuunnittelu sekä LVIS-tarvikemyynti. Luotettavien ja korkeaa laatua arvostavien yhteistyökumppanien ansiosta Inkerman pystyy tarjoamaan kaikki rakennusalan palvelut sähköurakointia myöten yhdestä osoitteesta. Kotitalouksia, taloyhtiöitä ja yrityksiä palvelevan Inkermanin tavoitteena on kasvattaa tulevaisuudessa yritysasiakkaiden osuutta.

– Toimintamallimme ansiosta isojen ja suuritöisten kohteiden remontointi on kustannustehokasta ja helpommin hallittavissa myös asiakkaan näkökulmasta, Leikas toteaa.

– Rauhallisen kasvun ensisijaisena tavoitteena on luoda työpaikkoja taantumasta toipuvalle rakennusalalle. Verkostoitumalla autamme myös yhteistyökumppaneitamme saamaan työtä ja sen myötä työllistämään lisää väkeä. Varmoilla askelilla voimme edesauttaa rakennusalan ja koko Suomen nousua, Leikas tiivistää.