Vanha_vanto_solid_house_300_CMYK

Idyllinen sisustuskeidas keskellä omenapuutarhaa

Kotoisa tunnelma tervehtii asiakkaita, kun he astuvat Vanha-Vantoon. Esineet ja huonekalut tuovat sielua upeaan kaksikerroksiseen sisustustaivaaseen, ja liikkeen yhteydessä sijaitsevassa kahvilassa voi sulatella kaikkia vaikutuksia, joita paikan päällä saa. Vanhaa hirsirunkoista taloa koristaa kaunis piha omenapuutarhalla, eikä ole ihme, että asiakkaat viihtyvät niin hyvin Vanha-Vanton miljöössä.

Visualistiksi valmistuva Henna Halonen on pitkään toivonut omaa sisustusliikettä ja on pikkuhiljaa toteuttanut unelmaansa. Liikkeessä kiteytyy aito kiinnostus sisustusta, käsityötä ja antiikkia kohtaan. Vanhan ja uuden yhdistelmä luo täydellisen tasapainon ja ilmentää aivan ainutlaatuista viihtyisyyttä. Naapurissa sijaitsee Halosen viimeisin projekti, uusi liike, joka myy pääosin antiikkiesineitä ja värikylläisempää valikoimaa.

Vanha-Vanto houkuttelee laajaa asiakaspiiriä, niin lähiasukkaita kuin kauempaa matkustaneita turisteja, jotka ovat tulleet inspiroitumaan tunnelmasta ja valikoimasta. Täältä saa esineitä, joita ei muualta löydä, sillä Halonen on päättänyt kulkea tiiviisti omaa polkua. Yleistunnelman mukana välittyykin jotain aivan ainutlaatuista, joka on kokemisen arvoista.