loimu_design_solid_house_2_300_CMYK

Ihaile ensiluokkaista skandinaavista muotoilua tunnelmallisen takkatulen ääressä

Nauti tunnelmallisista kesäilloista parvekkeella tai pidennä terassikautta myöhään syksylle Loimu Designin upeilla takoilla. Bioetanolitakka on erinomainen vaihtoehto siellä, missä perinteistä takkaa ei voi polttaa. Se on myös äärimmäisen helppo ratkaisu, sillä voit ihailla näyttävää tulta kantamatta takkapuita kerrostalon ylimpään kerrokseen.

Loimu Design Oy:n valmistamat modernit design-takat soveltuvat niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Asiakkaat voivat valita Aava- ja Lumo-mallista omiin tarpeisiinsa sopivan takan. – Molemmista malleistamme löytyy puukäyttöversio ulkokäyttöön sekä bioetanoliversio, joka sopii lasitetuille parvekkeille, terasseille ja miksi ei olohuonetta koristamaan, kertoo yrittäjä ja suunnittelija Joonas Ahti.

Ahti sai idean tuotteille, kun maailmasta ei tuntunut löytyvän terassille ja ulkokäyttöön sopivia takkoja, joissa olisi pelkistetty skandinaavinen muotoilu. Siitä lähti kypsymään Aavan hyvin matala ja leijuva design, ja takka julkistettiin yhdessä Lumo-mallin kanssa viime syksynä. – Tuotteet saivat hyvän vastaanoton, ja ihmiset ovat löytäneet idean takkojen takana, Ahti kertoo. Takat pääsivät pian Red Dot Design Awards -muotoilukilpailun tuotelistaukseen ja saivat Habitare-messuilla Design from Finland -merkin. Seuraavaksi Ahti pyrkii tuotteidensa kanssa messuille Eurooppaan, sillä mielenkiinto Loimu Designin takkoja kohtaan on selvästikin herännyt Suomen rajojen ulkopuolella. – Sosiaalinen media on ollut pirteä yllätys meille, varsinkin kansainvälisessä mielessä, ja olemme saaneet paljon kyselyitä tuotteisiin liittyen, Ahti kertoo. Yrityksen tuotteita voi seurata ja ihailla mm. Instagramissa.

Tulevan syksyn Habitare-messuilla Loimu Design julkistaa myös Aavan ja Lumon uusia värivaihtoehtoja. – Keksimme mustan ja valkoisen rinnalle pirteämpiä vaihtoehtoja. Niitä kannattaa ehdottomasti tulla katsomaan messuille, ja muutenkin tutustumaan tuotteisiin.