hidden-construction-300-dpi-cmyk

Ikkunateippauksista isoihin myymälöihin

Myymälöissä ja muissa kaupallisissa tiloissa vieraillessa tulee harvoin pohdittua, kuka niiden rakentamisesta on vastannut. Taustalta kuitenkin löytyy aina suuri joukko ammattilaisia.

Myymälärakentaminen tuo mukanaan omat haasteensa, sillä näkyvää jälkeä pitäisi syntyä mahdollisimman näkymättömästi, jotta kauppa ei kärsisi remontinkaan aikana. Saneerauksen edetessä on myymälän toinen puoli lähes aina toiminnassa, mutta joskus asia joudutaan ratkaisemaan myös hieman poikkeuksellisemmin: – Muutamissa myymälöissä olemme työskennelleet jopa yöllä ja pyhinä, kertoo yrittäjä Jussi Jarkko Hidden Construction Oy:stä.

Yritys on erikoistunut myymälöiden ja muiden julkisten tilojen, kuten kahviloiden ja ravintoloiden rakentamiseen. Viimeaikaisia kohteita ovat olleet muun muassa Gigantin myymälät Hämeenlinnassa ja Helsingissä. Hidden Construction ei kuitenkaan kieltäydy pienemmistäkään projekteista, vaan tekee myös teippauksia ja myynti- tai tilapäisten messuosastoiden päivityksiä.

Käyttövalmis myymälä

-Päätavoitteemme on tehdä remontti asiakkaallemme aina mahdollisimman helpoksi ja yksinkertaiseksi, Jussi Jarkko kertoo. Yrityksen toiminta perustuukin kokonaispalveluun avaimet käteen periaatteella. Kun asiakkaalla on yksi kontakti, joka hoitaa kaiken tarvittavan alusta loppuun, on se hänelle sekä helppoa että kustannustehokasta. Kun Hidden Constructionin miehet poistuvat työmaalta, on tuloksena aina täysin käyttövalmis myymälä.
Suuntana ulkomaat

Hidden Constructionin toimiala kattaa koko Suomen Helsingistä Rovaniemelle, joten reissuhommat ovat tulleet yrityksen työntekijöille tutuksi eivätkä aiheuta minkäänlaisia ongelmia. Kotimaan markkinointiin on viime aikoina alettu panostaa entistäkin enemmän, mutta tavoitteena olisi laajentaa toimintaa myös Suomen rajojen ulkopuolelle. – Tähtäimessä ovat erityisesti Ruotsin ja Norjan markkinat ja neuvotteluja asian tiimoilta on jo käytykin. Toivomme, että tulevaisuudessa vähintään kolmasosa liikevaihdostamme tulisi ulkomailta, kaavailee Jussi Jarkko johtamansa yrityksen tulevaisuudennäkymiä.