Ilmastointialan kokenut tekijä

Ilmanvaihto- ja LVI-töitä tekevä 100-Ilmastointi Oy on kokenut ja luotettava toimija Satakunnan alueelta. Yli 20 vuoden kokemus uudis- ja saneerauskohteista on tuonut yritykselle varmuutta ja uskoa omaan tekemiseen. Kun työt tehdään kerralla kunnolla, korjaustöiltä vältytään tulevaisuudessa. Luotettavuus toimiikin yrityksen käyntikorttina asiakkaille. – Olemme onnistuneet siinä hyvin. Reklamaatioita on ollut todella vähän, iloitsee toimitusjohtaja Teuvo Jaakkola. 100-Ilmastointi on laadukkaalla toiminnallaan luonut vuosien saatossa kestäviä asiakkuussuhteita mm. julkisten rakentajien, rakennusliikkeiden ja teollisuustoimijoiden kanssa. Myös pienrakentajia löytyy asiakkaiden joukosta jonkin verran. – Sinnekin tehdään jos kysytään. Emme ole kieltäytyneet.

”Kun työt tehdään kerralla kunnolla, korjautöiltä vältytään tulevaisuudessa.”

Noin 35 vuotta alalla toiminut Jaakkola on ollut aitiopaikalla seuraamassa ilmastointialan muutoksia. Vaikka työtavat ja työkalut ovat pysyneet jotakuinkin samoina, alan vaatimukset ja paperisota viranomaisten kanssa on lisääntynyt. Paperisota karsii harmaan talouden yrittäjät, mutta muille paperityöt tuovat lisää kustannuksia. – Nyt yksi ihminen saa tehdä paperihommia päivittäin, Jaakkola sanoo. Puhtausluokitukset ja muut vaatimukset kielivät siitä, että kunnolliseen jälkeen halutaan panostaa. – Parempaan suuntaan ollaan menossa, Jaakkola hymyilee.

100-Ilmastoinnin luotettavat ja osaavat asentajat ovat kaikki suomalaisia. Yhdeksän työntekijän voimin pyörivä yritys on pienen kokonsa ja joustavuutensa ansiosta asiakkaiden
suosiossa. 100-Ilmastointia voi lähestyä tarjouskyselyillä.