ilmapaja_solid_house_300_CMYK

Ilmastointijärjestelmien asennuksia myös erikoiskohteisiin

Tutustu yritykseen: www.ilmapaja.fi

Ilmapaja Oy on asentanut ilmastointijärjestelmiä teollisuuteen, yrityksille ja omakotitalopuolelle vuodesta 1993 lähtien. Isän ja pojan perustama yritys toimii pääkaupunkiseudulla ja on parhaimmillaan erikoiskohteiden parissa. – Teemme laajasti kaikkea, mitä asiakkaat vain keksivät kysyä. Toimistoja, kauppojen saneerauksia, ravintoloita ja studioita, luettelee yrittäjä Jyrki Lindberg vuosien varrella tutuksi tulleita kohteita. – En ole nähnyt yhtään Kiasman taidenäyttelyä, mutta rakennuksen konehuone on kyllä tullut tutuksi, mies naurahtaa.

Ilmapaja tunnetaan ammattitaitoisista työntekijöistään, joista suurin osa on ollut yrityksen palveluksessa jo pitkään. Peltisepistä koostuvan kokeneen vakioporukan rinnalla työskentelee yleensä aina myös ilmastointialan opiskelijoita. Hyöty on molemminpuolinen, sillä samalla kun opiskelijat oppivat kokeneemmiltaan ja pääsevät mukaan mitä moninaisimpiin projekteihin, voi Ilmapaja löytää uusia hyviä työntekijöitä vakinaisiin riveihinsä.

Osaavan henkilöstön avulla saavutetaan myös laatu ja luotettavuus, jotka ovat Ilmapajalle tärkeitä arvoja. – Mietimme aina myös kokonaisuuksia, jotta saamme asiakkaalle parhaan mahdollisen lopputuloksen, Lindberg kertoo. – On tärkeää pitää rakentamisen moraali korkeana ja kertoa tilaajalle esimerkiksi puutteellisesti toteutetuista suunnitelmista, mies jatkaa. Nimenomaan suunnittelupuoleen yrittäjä kaipaisi enemmän aikaa ja voimavaroja, koska huolellisten suunnitelmien avulla varsinainen työkin onnistuisi aina paremmin ja aikataulussaan.