Laine&nummisto_solid_house

Inhimillisyys, rehellisyys ja avoimuus – menestyksen ainesosat

Kiinteistöhuollon ammattilaiset Ilkka Laine ja Tomi Nummisto huomasivat, että markkinoilla oli kysyntää laadukkaalle palvelulle, ja tarttuivat haasteeseen. Pitkään yhteistyötä tehneet toverit ryhtyivät yhtiökumppaneiksi ja perustivat Kiinteistöpalvelut Laine & Nummisto Oy:n tarjoten taloyhtiöille laadukasta kiinteistöhuoltoa kilpailukykyiseen hintaan. – Olemme vuosi vuodelta kasvattaneet sekä liiketoimintaa että henkilökunnan määrää, Nummisto kertoo.

Yhtiökumppanit ovat onnistuneet vastaamaan juuri siihen tarpeeseen, jonka he havaitsivat markkinoilla, sillä Kiinteistöpalvelut Laine & Nummisto on useina vuosina sijoittunut keskimääräistä paremmin asiakastyytyväisyystutkimuksissa. – Tahtomme on jatkuvasti löytää jotain uutta ja kehittää toimintaamme. Olemme erityisen ylpeitä kyvystämme pysyä ajan hermoilla, Nummisto kertoo. Yrityksen arvot perustuvat inhimilliseen, rehelliseen ja oikeudenmukaiseen toimintaan, jota tukee luotettava ja asiantunteva henkilökunta. – Hoidamme aina vastuumme ja velvollisuutemme vahvalla ammattitaidolla.

Paikallisella toimijalla on valmiudet palvella niin liikekiinteistöjä kuin pienempiä taloyhtiöitä ja yksityishenkilöitä. Toiminnan tarkoituksena on huolehtia kiinteistön peruspilareista perusteknisellä kiinteistöhuollolla ja remonttipalvelulla. Palvelut räätälöidään talokohtaisesti, jotta ne vastaisivat jokaisen vuokralaisen perustarpeisiin. – Koemme, että vuorovaikutus isännöitsijän ja taloyhtiön kanssa takaa parhaan palvelun. Avoimuus, keskustelu ja palaute pitävät kaikki tyytyväisinä.