Omakotitalojen lisäksi Bassotalot rakentaa kerrostaloja ja luhtitaloja samalla avaimet käteen -periaatteella.

Innovatiivisten asumisratkaisujen edelläkävijä

Bassotaloina tunnettu Basso Building Systems Oy on aidosti erilainen rakentaja. Pääkaupunkiseudulla toimiva yritys tekee kerralla muuttovalmista sisustusta myöten asiakkaan toiveet huomioiden.

Yrityksen toimintaa ohjaavat korkea laatu ja energiatehokkuus; Bassotalot rakentaa edullisen asumisen koteja uutta innovoiden. Bassotalot toteuttivat ensimmäisenä Suomessa kehityshankkeen, jossa hyödynnetään jäteveden lämmön talteenottoa energiatehokkuuden parantamiseksi. Pitkällä aikajänteellä jäteveden lämmön talteenoton hyödyntäminen johtaa merkittäviin säästöihin kerrostalon lämmityskustannuksissa.

Mallitalosta ideoita omaan kotiin

Toimitusjohtaja Markus Wirtasen mukaan tämän päivän rakennustrendi on moderni, kompakti ja käytännöllinen. Erityisesti pääkaupunkiseudulla uusien omakotitalojen kokonaispinta-alat ovat pienentyneet selvästi. Bassotalojen näkemykseen toimivasta arkkitehtuurista ja laadukkaaseen työn jälkeen pääsee tutustumaan Espoon Pellaksessa sijaitsevassa mallitalossa. Myös Hyvinkään asuntomessualueelle noussut mustaksi rapattu, korkeiden huoneiden ja suurten ikkunoiden valaisema Villa Avanti -kivitalo on herättänyt suurta kiinnostusta.

Rakentaja, kilpailuta kokonaisuus!

Omakotitalojen lisäksi Bassotalot rakentaa kerrostaloja ja luhtitaloja samalla avaimet käteen -periaatteella. Erityisesti yksiöille riittää Wirtasen mukaan kysyntää. – Vahvuutemme on tehokas tuotantoprosessi, jonka ansiosta voimme tehdä uniikkia ja laadukasta jälkeä erittäin kilpailukykyiseen hintaan, hän toteaa.

Kuluttajille Wirtanen suosittelee kokonaisuuden kilpailuttamista sen sijaan, että urakkatarjousta pyydettäisiin vaihe vaiheelta. – Onnistuneen rakennushankkeen avain on nähdä projekti kokonaisuutena alusta alkaen. Kun suunnittelun ja rakentamisen hoitaa sama yritys, voidaan olla varmoja siitä, että kaikki rakenteet on toteutettavissa kohtuuhintaan ja kohtuutyöllä, eikä ikäviä yllätyksiä ja odottamattomia lisäkustannuksia pääse syntymään, hän vihjaa. – Kokonaisuus saattaa ensi alkuun tuntua kalliimmalta, mutta pitkällä tähtäimellä se johtaa suuriin säästöihin – ketju pysyy parhaiten kasassa, kun kaikki palvelut tulevat yhdestä paikasta.