Intohimona rakentaminen

Toiminimen alla aikaisemmin rakennustöitä tehnyt rakentamisen moniosaaja Jarno Kylä-Kaila on hiljalleen siirtynyt tekemään urakoita yrityksensä Ekorak Oy:n kirjoille. Tällä hetkellä yritys työllistää päätoimisesti kaksi henkilöä, mutta tarpeen vaatiessa lisätyövoimaa saadaan tutuista kontakteista sekä vuokratyömiehistä. Kylä-Kailan lähisuunnitelmissa siintävät toiveet uusien työntekijöiden palkkaamisesta. Tarvetta olisi todellisille ammattilaisille, joilta löytyy taitoa ja halua tehdä rakennusalan töitä monipuolisesti. Oma-aloitteisuus, rohkeus ja nöyryys ovat ominaisuuksia, joita yrityksessä arvostetaan. − Ammattilaisista on todellinen pula, Kylä-Kaila kertoo.

Turun ympäristössä toimiva Ekorak Oy on perinteiseen timpurityyliin toimiva rakennusliike. Yritys tarjoaa asiakkailleen avaimet käteen -palvelua, joka sisältää tarvittaessa myös suunnittelun. Tarkat laatuvaatimukset omaavalle Kylä-Kailalle rakentaminen on intohimo, ja se näkyy kaikessa tekemisessä: − Minulla on koko ajan halu kehittyä, muuttaa toimintatapoja ja kyseenalaistaa ratkaisuja. Ihanneprojekti on sellainen, jossa tehdään jotain erilaista ja jossa asiakas haluaa enemmän kuin hyvää.

Talvesta Kylä-Kaila odottaa työntäyteistä. Koska nykyisin lähes kaikkea rakentamista voi tehdä myös talvella, kilpailusta voi tulla kovaa. Se taas tietää edullisempia hintoja. − Rohkeasti kysymään tarjouksia talvelle, Kylä-Kaila kannustaa.