DSC00419

Jabell hoitaa remontit sujuvasti ja luotettavasti

Jabell Oy on pääkaupunkiseudulla vuodesta 1995 toiminut rakennusalan yritys, jonka tärkeimpiä arvoja ovat luotettavuus, osaaminen ja ammattitaito. Hyvin organisoitu työnkulku ja yhteen hitsautunut työporukka mahdollistavat vaativien remonttien toteutukset onnistuneesti aiheuttamatta häiriötä kiinteistön muulle toiminnalle. – Henkilöstöllämme on asiaan kuuluvat sertifikaatit ja työnjohtomme valvoo remontin kulkua. Näin varmistamme, että työt sujuvat jouhevasti ja olemme aina selvillä työn etenemisestä kohteessa, toimitusjohtaja Jari Pellikka kertoo.

Yhtiön toiminta käynnistyi alun perin keittiöremonteista, mutta tänä päivänä Jabell tekee paljon muutakin. – Asiakkainamme on niin kotitalouksia, yrityksiä, taloyhtiöitä kuin vakuutusyhtiöitäkin. Meiltä sujuvat niin pikkuremontit kuin suuremmat täysremontitkin.  Kaikki tekijämme ovat nimittäin alan moniosaajia, joilta onnistuvat monipuolisesti kaikenlaiset saneeraukset. Viime aikoina meitä ovat työllistäneet erityisesti kaupungin vuokra-asuntojen remontit. Teemme myös kosteusvauriokorjauksia eli kartoitamme vahingon, puramme ja kuivatamme tilan ja rakennamme uudet märkätilat kotitalouksille ja yrityksille.

Pellikan neuvo on, että remonttihommiin kannattaa valita luotettava yritys, joka on toiminut alalla pitkään. – Me annamme täystakuun töillemme. Työn laadusta kertoo mielestäni se, että meiltä tilataan usein esimerkiksi keittiön remontti, jonka jälkeen palaamme vielä saman asiakkaan kanssa asiaan ja remontoimme olohuoneen ja makuuhuoneenkin.