Taloset_solid_house_magazine_300_CMYK

Järjestelmä, joka alentaa tiedottamisen kynnystä

Taloset on innovatiivinen yritys, joka tuottaa asukasviestintäjärjestelmiä ja sähköisiä porraskäytävänäyttöjä, joiden tarkoituksena on tuoda taloyhtiö ja sen asukkaat, sekä isännöintitoimiston ja huoltoliikkeen kaikki työntekijät samaan viestintäkanavaan, jossa dokumenttien jako sekä viestintä tapahtuu helposti ja nopeasti. – Taloyhtiöissä on oltu tyytymättömiä kommunikointiin paperilapuilla, joten tarjoamme nyt mahdollisuuden sähköiseen viestintään, joka on välittömästi näkyvillä näytöllä talon porraskäytävällä, toimitusjohtaja Kasper Välimäki toteaa.

Yrityksen itse suunnittelemat 40 tuuman Full-HD -näytöt ovat sen erityinen ylpeydenaihe. Niitä ympäröivä murtosuojattu kotelo on yrityksen omaa innovatiivisuutta, ja polykarbonaatin sekä naarmuja kestävän lasin kaksoisvaikutus tekee näytöstä todella kestävän.

– Näytöt ovat siistin näköisiä, hyvälaatuisia ja sata prosenttisesti tuotettu Suomessa, Välimäki kertoo.

Talosetin järjestelmä on saanut pelkkää positiivista palautetta. – Emme puhu tähtitieteellisistä hinnoista, vaan järkevästä sijoituksesta. Kun ajattelen miten paljon aikaa yhdellä isännöitsijällä kestää viedä paperilappuja 20 kohteeseen, en keksi syytä miksi järjestelmäämme ei tulisi hankkia. Leasing-sopimukset ovat nyt myös lanseerattu, myyntipäällikkö Sebastian Juhola kertoo.

Tulevaisuudessa Talosetissä keskitytään yhä enemmän ohjelmiston työstöön. – Voimavaramme on hyvä yhteishenki, innovatiivinen ote ja ketterä asenne. Vauhti on kova, ohjelmistopäällikkö Miika Virpiö kertoo.