thv_turvapalvelut_solid_house_300_CMYK

Järkevä turvajärjestelmä pelastaa kiinteistösi

Rikosilmoitin- ja palohälytinjärjestelmät ovat usein niitä ensimmäisiä, mitä asukas toivoo. Monet ratkaisut voivat tosin tuntua merkityksettömiltä, jos viestin kulku ja avun saapuminen kestää liian kauan. THV-Turvapalvelut on kehittänyt järkeviä turvatuotteita ja -palveluita, jotka voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan.

THV Turvapalvelut viettää tänä vuonna 40-vuotisjuhliaan. Aluksi Tele-Projekti Oy toteutti lähinnä yhteisantenni- ja äänentoistojärjestelmiä, myöhemmin mukaan tuli myös turvaelektroniikka. Nykyinen yhtymä toteuttaa edelleen viestintä ja turvaratkaisuja kiinteistöjen tarpeisiin. Vartioinnista ja teknisestä valvonnasta vastaa vartioimisliike THV Hälytysvalvonta.

THV on profiloitunut vahvaksi tekniseksi vartiointiliikkeeksi, joka tarjoaa niin valvonta- ja ilmoitintuotteita kuin vartiointia ja hälytyslaitteiden valvonta- sekä huoltopalveluita. – Tarjoamme monenlaisia kokonaisuuksia asiakkaan toiveista riippuen. Jotkut haluavat vartijapalvelun, jotkut eivät, se on makuasia ja olemme joustava yritys. Packalen toteaa.

Paikallinen yhtiö, joka on erikoistunut hälytysten vastaanottamiseen, houkuttelee myös alueen kiinteistöhuoltoliikkeitä. – Monella on kiinteistökohteita eri puolilla kaupunkia ja siirtävät mielellään esimerkiksi LVI-hälytykset tai avainpäivystyksen meille heidän työpäivän päättyessä. Näin oma päivystäjämme vastaa kiinteistöhuoltoon tuleviin puheluihin ja käymme paikan päällä katsomassa, jos vahinkoja on sattunut, Packalen kertoo.

THV-Turvapalvelut on myös erinomainen yhteistyökumppani rakennusalan toimijoille. – Meillä on hyvät suhteet sähköurakoitsijoihin, sillä he kokevat järkeväksi käyttää ammattitaitoamme ja myydä omille asiakkailleen kokonaisvaltaisia turvaratkaisuja. Lisäksi meillä on työntekijä, joka valmistelee työmaata yhdessä urakoitsijan kanssa ja tarjoaa apua, kun sitä tarvitaan.