Takerak_solid_house_3_300_CMYK

Jätä rakennus- ja remonttityöt alan ammattilaiselle

Takerak on rakennusalan moniosaajayritys, joka tarjoaa alan palveluita laidasta laitaan. Mikään työ ei ole liian iso tai haastava yrityksen ammattilaisille. – Teemme uudistuotantoa, sisä- ja ulkopintojen saneerausta, siltarakentamista ja paljon muuta, yrittäjä Tapani Keränen kertoo. Hän perusti yrityksen vuonna 2006 ja on siitä asti palvellut laajaa asiakaskuntaansa pääasiassa Satakunnan alueella.

Ammattilaisen osaamista ja perusteellista työtä ei Keräsen mukaan voi kyllin painottaa. – Liian usein törmää korjaustöihin, joita saa uusia tee se itse -miesten jäljiltä. Asiakkaat etsivät valitettavan usein sitä edullisinta ratkaisua ja unohtavat laadun, hän kertoo. Esimerkkinä hän mainitsee kylpyhuoneremontit, joiden oikeaoppinen tekeminen säästää monelta vaivalta tulevaisuudessa. Valitettavasti remonttien kohdalla yritetään välillä mennä siitä, missä aita on matalin ja lopputulos onkin sen mukainen. – Olen käynyt korjaamassa niin sanotusti vastaremontoitua kylpyhuonetta, johon uudet laatat oli laitettu vanhojen päälle sen enempää kartoittamatta kylpyhuoneen todellista kuntoa. Kosteusvahinkojahan siellä oli, joten kaikki uudet laatat revittiin irti ja työ tehtiin uudestaan.

Takerakilla ei valita oikoteitä, vaan kaikki työt hoidetaan perusteellisesti ja vahvalla ammattitaidolla. – Sitä saa nukkua yönsä rauhassa, kun tietää että työt on tehty hyvin. Perusteellisen remontin lopputuloksesta asiakaskin saa nauttia monta vuotta, Keränen toteaa. Takerak on oikea valinta niille asiakkaille, jotka etsivät turvallista ja taitavaa rakennusalan yritystä.