Ekmanin remontti ja maalaus Oy tarjoaa remontti- ja talonmiespalveluita kolmen vuosikymmenen kokemuksella.

Jotta voit olla huoletta

www.ekmanoy.com

 

Ekmanin remontti ja maalaus on vakiinnuttanut asemansa Helsingin arvokohteiden saneeraajana.

Ekmanin remontti ja maalaus Oy on toiminut samoilla Etelä-Helsingin kulmilla jo kolmen vuosikymmenen ajan. Tehtaankadulla itsekin asuva yrittäjä Lars Ekman on siten tuttu mies monelle alueen asukkaalle.

– Se, että asumme itsekin samalla alueella, jolla työskentelemme, toimii ihmisille takuuna luotettavuudesta. Työt täytyy hoitaa huolella, sillä vanhoihin asiakkaisiin törmää kadulla päivittäin, yrityksen perustaja uskoo.

Taulun kiinnityksistä laajoihin remontteihin

Kattavien remonttipalveluiden ohella Ekmanin pyörittämä yritys tarjoaa asiakkailleen myös talonmiespalveluita. Mikään homma ei ole yritykselle liian pieni, vaan asiakkaita autetaan tarpeen tullen vaikka taulun kiinnittämisessä seinälle.

Yrityksen toiminta lähti kuitenkin liikkeelle nimenomaan korjausrakentamisesta, ja siinä sen ammattitaito on hioutunut ensiluokkaiseksi. Ekman henkilöstöineen tuntee sekä helsinkiläisten arvoasuntojen että niiden omistajien tarpeet ja toteuttaa laajatkin remontit huolella alusta loppuun saakka.

– Yksi haastavimmista, mutta samalla myös mielenkiintoisimmista kohteistamme oli kylmän ullakon yhdistäminen alla olevaan asuntoon. Projekti kesti yhteensä pari vuotta, sillä kohteeseen asennettiin paljon tekniikkaa ja myös kylpyhuone ja keittiö menivät uusiksi, Ekman kertoo.

Palvelua sukupolvelta toiselle

Etelä-Helsingin arvoasuntojen omistajat ovat valmiita satsaamaan koteihinsa paljon, mutta odottavat rahoilleen myös kunnollista vastinetta. Laadun täytyy olla priimaa ja palvelun ammattitaitoista. Työnsä huolella hoitanut yritys palkitaan kuitenkin jopa vuosikymmeniä kestävällä uskollisuudella. – Monta kertaa olemme remontoineet sekä vanhempien että heidän lastensa kodit. Ihmiset ovat saattaneet suositella Ekmanin remontti ja maalaus Oy:tä sukulaisilleen ja tuttavilleen vielä vuosienkin päästä ja voin vain hämmästellä, mistä he muistavat meidät niinkin pitkän ajan jälkeen, Ekman sanoo.

Laadukkaan työnjäljen ohella yrityksen hyvään maineeseen vaikuttaa myös henkilöstön palvelualtis ja ystävällinen asenne.

– Joskus rakennusmiehet saatetaan mieltää töykeiksi ja puhumattomiksi. Meidän työporukallamme on kuitenkin iloinen meininki, minkä annamme näkyä myös työmailla. Uskon sen osaltaan vaikuttavan siihen, että asiakkaat laittavat nimemme muistiin ja suosittelevat eteenpäin, Ekman pohtii.