Sensorex_solid_house_300_CMYK

Kaasunvalvontajärjestelmä parantaa työturvallisuutta

Kaasunvalvonnan parissa toimiva Sensorex Oy on alansa vanhin yritys Suomessa. Asiakaskunta koostuu yritysasiakkaista sekä teollisuuden toimijoista, joille tarjotaan mittava joukko erilaisia työturvallisuutta lisääviä tuotteita, kuten kiinteitä ja kannettavia kaasunilmaisimia sekä kaasuvalvontakeskuksia. Palvelutarjonta kattaa myös kaikkien myytävien tuotteiden asennuksen, huollon ja ylläpidon.

Esimerkiksi teollisuuslaitoksiin asennettavat kaasunilmaisimet tunnistavat ilmassa olevat kaasut ja kertovat, ovatko ne ihmisille soveltumattomia tai jopa räjähdysvaarallisia. Laitteesta viesti siirtyy ensin kaasunvalvontakeskukseen ja tarvittaessa sieltä edelleen esimerkiksi paloviranomaiselle. Kannettava kaasunilmaisin puolestaan kulkee työntekijän rinnassa ja kertoo, onko tila turvallinen. – Mielestäni sellainen olisi hyvä olla kaikilla riskialoilla työskentelevillä, toteaa Sensorex Oy:n toimitusjohtaja Janne Löppönen.

Asiakkaat eivät välttämättä aina tarkalleen tiedä, millaisia kaasunvalvontaan liittyviä tuotteita he tarvitsevat. Silloin Sensorex Oy:n rooli asiantuntijana ja konsulttina korostuu. – Istumme aina samalla puolella pöytää kuin asiakas ja olemme aidosti kiinnostuneita siitä, että he saavat hyviä ratkaisuja, Löppönen kertoo. Hyvä maine onkin hankittu pitkälti tyytyväisten asiakkaiden ansiosta. Oma osuutensa Sensorex Oy:n menestyksessä on ollut myös innovatiivisuudella ja omalla tutkimus- ja tuotekehitystoiminnalla. – Haluamme olla alamme teknisiä edelläkävijöitä, toimitusjohtaja vahvistaa.