viherpesu_oy_2_solid_house_magazine_300_CMYK

Kaiken kattavaa pesulapalvelua asiakkaan ehdoilla

Vuokrauspalvelua ja työvaatehuoltoa tarjoavassa Viherpesu Oy:ssä asiakkaiden toiveita todella kuunnellaan. Kun Mervi ja Olavi Vihervuori vuonna 2000 perustivat Viherpesun, oli yritys keskittynyt pelkästään vaatehuoltoon. Palvelutarjonta on laajentunut aina asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joustavuudestaan kiitelty yritys on aina asiakkaiden tavoitettavissa, ja työt hoituvat nopeasti ja hymyssä suin.

Asiakkaiden toiveista on syntynyt myös taloyhtiöiden suosima vuokramattopalvelu. Palvelun suosio perustuu sen helppouteen. Asiakas valitsee laajasta väri- ja kokovalikoimasta omansa, ja Viherpesu hoitaa kuljetukset, maton huollon sekä vaihdon sovituin väliajoin. – Ainainen peseminen huonontaa maton laatua ja reunat kipristyvät. Vuokramatto on asiakkaalle helppo ja edullinen. Ostetun maton kertapesu maksaa yhtä paljon kuin vuokramatto vuodessa, kertovat Vihervuoret. Vaihtomattojen lisäksi Viherpesulta voi vuokrata väliaikaismattoja remontti-käyttöön. Erityisesti rakennusliikkeet ovat palvelusta innoissaan, sillä kun lattiat suojataan käytetyillä matoilla, ei likaantumisesta ole haittaa.

Viherpesun työvaatepalvelut ovat kestohitti. Yrityksellä on käytössään kattava konekanta ja erikoisaineet, jotka takaavat vaatteiden täydellisen huollon. Korjaus ja vetoketjujen vaihdot pidentävät käyttöikää huomattavasti. Viherpesun kuljetuspalveluun ollaan erityisen tyytyväisiä sen helppouden vuoksi. Kun huolletut vaatteet tuodaan, asiakas voi samalla ostaa työkäsineitä ja tutustua uusiin mallistoihin. Vain paikallinen toimija voi tuoda palvelut näin lähelle asiakasta.