OEM-Finland_solid_house

Kaiken takana on laatu

OEM Finland Oy:n maahantuoma Hide-a-lite –brändi on nopeassa ajassa saanut jalansijaa Suomen markkinoilla. Led-valaistukseen keskittynyt Hide-a-lite on erityisen tunnettu laadukkaista ja ajanmukaisista tuotteistaan. Skandinaaviseen makuun sopiva tuotteiden design ja jatkuva tuotekehitys uusien tuotteiden osalta on ollut menestyksen avaintekijöitä. Nelisen vuotta Suomessa toiminut brändi on lähtöisin ruotsista jossa Hide-a-lite-brändi onkin markkinajohtaja omalla alallaan.

Hide-a-lite:lta löytyy laaja valikoima led-valaisimia ja -tarvikkeita niin omakotikäyttöön kuin julkisiinkin tiloihin ja lisäksi Hide-a-lite tarjoaa asiakkailleen myös apua valaistussuunnitteluun. Hide-a-lite tuotteiden jakelu on keskitetty tunnettuihin sähköalan tukkuliikkeisiin, kuten SLO, Rexel, Ahlsell ja Onninen. Valaistussuunnitelman saatuaan asiakas hankkii tuotteet valitsemansa asentajan tai sähköurakoitsijan kautta. Hide-a-liten menestyksen avain löytyy kuitenkin itse tuotteista.

”Meille on erittäin tärkeää, että tuotteidemme laatu on tasaista. Meillä on käytössä valo-laboratorio, jossa voidaan todentaa esimerkiksi valaisimien värilämpötila”, kertoo myyntipäällikkö Lassi Ojala. Hide-a-lite:n valaisimien värilämpötilaerot ovatkin markkinoiden pienimmät.

Elohopealamput poistuvat markkinoilta vuoden 2015 aikana ja osa elohopealampuista tullaan korvaamaan ympäristöystävällisillä led-valaisimilla. Kasvaville markkinoille on tunkua ja saatavilla olevien led-valaisimien ja niiden ohjaimien laadullinen kirjo on suuri. Valaisimien markkinointi on myös melko villiä ja kaikkien toimijoiden ilmoittamat tekniset arvot eivät ole vertailukelpoisia keskenään. Ojala ei ole kiristyvästä kilpailusta kuitenkaan huolissaan: ”Meidät tunnetaan erityisesti laadukkaista tuotteistamme. Olemme yksi markkinoiden laadukkaimmista toimijoista ja hyvin ylpeitä siitä”.