rephalt-asenn

Kaikkea kiinteistöhuoltoon

Kevään myötä talkoolaiset pääsevät vauhtiin, ja tämän erikoisen talven jälkeen moni todennäköisesti huomaa asvalttivaurioita pihallaan. Ei hätää – halkeamat ja reiät asfaltissa ja betonissa on helppo korjata Democol Oy RHV-Tukun myymillä korjaus-, paikkaus- ja pinnoitustuotteilla, joilla jokainen osaa tehdä korjaustyöt helposti ja edullisesti.  RHV-Tukun tuotteilla saa pihan pinnat kuntoon itse tekemällä.

Democol Oy RHV-Tukku on pieni varsinaissuomalainen maahantuonti- ja markkinointiyritys, joka edustaa mm. kiinteistöhuollon tuotteita laajalla rintamalla.  Liikeidea perustuu helppoihin, nopeisiin ja turvallisiin ratkaisuihin, jotka sopivat jokaiselle. – Kun valikoimme tuotteita yritykseen, keskitymme sellaisiin jotka ovat äärimmäisen helppokäyttöisiä ja yksinkertaisia, jotta kaikki osaavat käyttää tuotteita eikä niiden kanssa toimiminen vaadi ammattipätevyyttä Terhi Kansonen kertoo.

Kansonen kuvailee yritystä helposti lähestyttävänä toimijana, joka aidosti kuuntelee asiakasta. Kaikki tehdään sen eteen, että asiakas saa tarvittavansa, vaikka se jokin menisikin omien tuotteiden ja palveluiden ulkopuolellekin. – Idea on se, että kun asiakas löytää meidät hän myös löytää ratkaisut oman kiinteistönsä ylläpitoon monella sektorilla, kätevästi yhden kanavan kautta. Haluamme, että ihmiset tietävät että on olemassa yritys, joka palvelee henkilökohtaisesti ja hyvin laajalla valikoimalla koko kiinteistön ylläpitoon liittyvillä tuotteilla. Olemmekin saaneet erittäin hyvää palautetta esim. talkooporukoilta, jotka ovat löytäneet tarvitsemansa meiltä ja myös tuotteidemme avulla itse onnistuneet korjaustöissä.