konerent

Kaikkea rakentamiseen

Miksi ostaisit kaivinkoneen kymmenillä tuhansilla euroilla, kun voit suorittaa pihaprojektin laadukkaalla vuokra­koneella huomattavasti halvemmalla? Turun Kone-Rent tarjoaa mahdolli­suuden käyttää ammattilaisten koneita edulliseen hintaan.

konerent2Tero Hämäläinen palvelee kaiken kokoisia rakennusalanyrityksiä, kaupunkia ja kotitalouksia laajalla rakentamiseen liittyvällä tuotepaletillaan. Tuotteet käsittävät kaikkea, mitä rakentamiseen voi tarvita ja edustavat huippulaatua. Vuokrauspalvelun ansiosta kalustoon ei tarvitse sitoa omaa pääomaa ja samalla välttyy halvempien ja huonolaatuisten koneiden ostamiselta. Halpa kone ei aina sovellu monipuoliseen käyttöön, mutta laadukas kone maksaa maltaita.

Rakennusliikkeet omistavat toki osan kalustostaan, mutta vuokraus on järkevää kun tiettyä konetta tarvitaan vain hetkellisesti. Oman koneen hajotessa Turun Kone-Rent kuljettaa nopeasti uuden tilalle. Ripeä ja joustava palvelu määrittelee yrityksen toimintaa: kun tavaran tilaa tänään, sen saa tänään. Kalusto on uutta ja edustaa huippulaatua. Vuokraamohenkilökunta omaa laajaa tietoa tuotteista ja osaa neuvoa asiakkaita asiantuntevasti niiden käytössä.

Vuokrauspalveluiden lisäksi yritys suorittaa julkisivutelineiden pystytystä, kaluston kuljettamista, vuokraa muuttolaatikoita sekä edustaa Blåkläderin ja Helly Hansenin työvaatteita. Toimitusjohtaja Hämäläinen uskoo vahvasti konevuokrausalan potentiaaliin ja ennustaa kasvua tulevaisuudessa.
– Suomessa olemme hieman jälkijunassa verrattuna Norjaan ja Ruotsiin, missä rakennusliikkeet omistavat huomattavasti vähemmän kalustoa ja käyttävät vuokrakalustoa ahkerammin. Uskon kuitenkin, että Suomessa liikutaan samaan suuntaan. Vuokraus tulee lisääntymään ja ostaminen vähenee.

Kuinka hintatietoisia asiakkaat ovat?

– Hinnalla on suuri merkitys ja koen, että olemme siinä myös kilpailukykyisiä. Asiakkaat kiinnittävät paljon huomiota alennustarjouksiin, mutta Turusta 70 kilometrin säteellä on kaiken kaikkiaan kolme konevuokraamoa ja suosittelisin, että asiakkaat pyytäisivät tarjousta kaikilta. Näin voi tulla yllättäviä säästöjä, vaikka alennusta ei ole edes mainostettu.