rakennustyoketola

Kaikki Ketolalta

Rakennusprojekti on suuri ponnistus tilaajalle, joten miksi ei helpottaisi tilannettaan tilaamalla kokonaisvaltaisen urakan yhdeltä toimijalta? Rakennustyö Ketola Oy:n kattavat korjaus- ja uudisrakentamisen palvelut auttavat asiakkaita niin suurissa kuin pienissäkin rakennustöissä, aina yhtä luotettavasti. Lopputulos on upea ja vastaa asiakkaan toiveita yksityiskohtia myöten.
Laaja osaaminen kaikilta rakentamisen osa-alueilta mahdollistaa koko rakennusurakan toteuttamisen yhden urakointiliikkeen toimesta. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia erikseen maanrakennus- tai sähkötöistä, vaan voi seurata projektin edistymistä pohjan kaivuusta runkotöihin aina viimeiseen silaukseen asti. Ammattitaitoisten työntekijöiden ja hyvien yhteistyökumppaneiden voimin työt hoidetaan kunnialla.
Jukka Ketola kertoo alan nykyisen trendin olevan tiettyyn osa-alueeseen keskittyminen. Yritykset ovat enemmänkin panostaneet suppeampaan valikoimaan ja siirtyneet kauemmas avaimet käteen -periaatteesta. Ketola kertoo monipuolisten palveluiden edustavan hänen yrityksensä vahvuuksia, ne helpottavat töiden aikatauluttamista ja säästävät kustannuksia, jolloin asiakaskin on tyytyväinen. Ala on jatkuvassa muutoksessa ja parempi asiakaspalvelu vaatii henkilökunnalta aktiivista kouluttautumista.
– Meillä on kymmenien vuosien kokemus kattavasta rakentamisesta ja hoidamme aina työmme parhaalla mahdollisella tavalla loppuun asti

Hyvän työnjäljen lisäksi Ketola painottaa harmaan talouden torjuntaa alalla. Yhtiöiltä se vaatii hieman enemmän aikaa kirjallisten töiden parissa mutta toisaalta se antaa takuun töihin ja takaa hyvän mielen asiakkaille. Rakennustyö Ketola on mukana Tilaajavastuu.fi -ohjelmassa, josta löytyvät kaikki viranomaisten vaatimat asiakirjat. Lisäksi yritys on osa Luotettava Kumppani -ohjelmaa ja on saanut Suomalainen Vastuunkantaja -tittelin rehellisestä toiminnastaan.