Kaikki LVI-alan palvelut saman katon alta

Kankaanpääläinen LVI-alan moniosaaja LVI-Halli S. Peltomäki Oy on palvellut tyytyväisiä asiakkaitaan Länsi-Suomessa jo 50 vuoden ajan. Uuden toimipisteen avaaminen Poriin antaa yritykselle tuplasti aihetta juhlaan. Isänsä elämäntyötä jatkavilla Peltomäen veljeksillä roolijako on selvä: Jari hoitaa työnjohdon, Mika myynnin ja oston ja Ville vastaa LVI-suunnittelusta.

Mika Peltomäki ja kolmatta sukupolvea perheyrityksessä edustava Niko Peltomäki painottavat suunnitelmallisuuden merkitystä, oli kyseessä uudiskohde tai iäkkään taloyhtiön linjasaneeraus. Toimiva tiedonkulku urakoitsijayrityksen ja taloyhtiön sisällä takaa projektin sujuvuuden. – Kun jokainen tietää, mitä ollaan tekemässä, miksi ja milloin, vältytään monelta ikävältä yllätykseltä. Suunnitelmallisuus helpottaa myös tarjousten vertailua ja vähentää odottamattomien kustannusten syntymistä, aikatauluongelmista puhumattakaan.

Vanhoissa taloissa vastaan voi tulla yllätyksiä suunnitelmallisuudesta huolimatta. – Olemme perheyritys, jonka sisällä tieto kulkee myös virka-aikojen ulkopuolella. Hyvän ilmapiirin ympäröimän, joustavan ja kokeneen tiimin ansiosta reagoimme nopeasti yllättäviinkin tilanteisiin, toteaa Mika Peltomäki. LVI-alan ammattilaiset toivovat, että taloyhtiöissä ja isännöintitoimistoissa perehdyttäisiin putkiremontin lähestyessä vaihtoehtoihin ja niiden taustalla piileviin faktoihin entistä paremmin. – Netti tulvii tietoa, mutta faktojen oikeellisuudesta ei ole takeita. Tulemme mielellämme kertomaan mahdollisuuksista, ja vastaamme samalla mieltä askarruttaviin kysymyksiin, Niko Peltomäki vinkkaa.