rauman lämpökartano

Kaikki LVI-alan palvelut yhdestä paikasta

Rauman Lämpö-Kartano Oy on LVI-alan yritys, joka tarjoaa kattavat putkisto ja erilaiset lämmitysratkaisu palvelut yksityistalouksiin, asunto-osakeyhtiöille ja julkiselle sektorille. Perheyrityksen perusti Simo Kartano vuonna 1979 ja nykyään sitä johtaa poika Jyrki Kartano yhdessä hänen vaimonsa Mia Kartanon kanssa. Kuten nimi antaa ymmärtää, Rauman Lämpö-kartano on erikoistunut erilaisiin lämmitysratkaisuihin maalämmöstä, puu- ja öljylämmitykseen sekä kaukolämpöön. Jyrki Kartanon mukaan maalämpö on ehdoton ykköstrendi uusissa sekä vanhoissa kohteissa.

– Maalämpösaneeraus tuo parhaimmillaan 75 % säästön energiakustannuksiin, jopa isoissa kerrostaloissa ollaan yhä enemmän siirtymässä öljylämmityksestä maalämpöön. Aurinkolämpö on toinen lämmitysmuoto, joka nostaa päätään joka vuosi hieman enemmän. Se tosin vain tukee toisia järjestelmiä antamalla osan energiasta.

Repertuaarista ei kuitenkaan saa unohtaa kaikkiin putkitöihin liittyviä palveluita. – Putkiremontin yhteydessä voimme toteuttaa kokonaisvaltaisen kylpyhuone- ja kalusteremontin sähkötöitä myöten, Kartano kertoo. Hyvin hitsautuneen verkoston avulla Rauman Lämpö-kartano voi toimittaa kokonaisvaltaisen paketin asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Yrityksessä toimitaan aina tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa, hänen toiveitaan kunnioittaen ja aina valmiina auttamaan. – Jos jokin asia askarruttaa talon LVI- tai lämpölaitteisiin liittyen, kannattaa aina kysyä, se ei maksa mitään. Toimimme kuin lääkärin vastaanotto: tänne voi tulla keskustelemaan murheistaan ja niihin löydetään ratkaisu, Kartano hymyilee.