Kaikki rakennusalan palvelut yhdestä osoitteesta

Kutsumus vei Tuomo Leikaksen rakennusalalle. Kuusi vuotta sitten pitkään myynnin parissa työskennellyt Leikas antoi viimein periksi intohimolleen ja perusti Inkerman Oy:n, rakennus- ja remontointialan moniottelijan, joka Espoosta käsin palvelee niin kotitalouksia kuin yrityksiä ja taloyhtiöitä koko Uudenmaan alueella avaimet käteen -periaatteella kaikissa kiinteistön rakennus- ja korjaustöissä.

Leikas kertoo saaneensa kädentaidot verenperintönä isoisältään. Yrittäjyys tuntui luontevalta vaihtoehdolta.

– Yrittäjänä olen itseni herra – ainoastaan yrittäjänä minulla on valta vaikuttaa työn määrään ja erityisesti työn laatuun, hän toteaa. Korkeatasoinen työn jälki on Leikakselle ensisijainen kriteeri.

– Koko toiminta-ajatuksemme lähtee siitä, että teemme kaiken mitä sovitaan, tismalleen miten sovitaan ja ennen kaikkea ajallaan. Käsityötähän tämä on, joten laadukas jälki vie väistämättä aikaa, mutta hutiloimalla ei syntyisi kuin huolia ja huolimattomuutta. Se ei ole kenenkään etu, ei meidän eikä asiakkaan.

Laadun lisäksi keskeistä Inkermanin toiminnassa on helppous: kaikki rakentamisen ja remontoinnin palvelut ovat yhden puhelinsoiton päässä. Uudisrakentamisen ohessa samasta osoitteesta saa niin pintasaneeraukset, keittiön ja kylpyhuoneen uudet ilmeet, LVI-alan palvelut ja tarvikkeet, sisustussuunnittelun ja erikoispuusepäntyöt – käytännössä ihan kaiken. Täyden palvelun paketin mahdollistaa kattava yhteistyökumppanien verkosto, johon kuuluu vain luotettavia alan ammattilaisia, joiden arvot kohtaavat Inkermanin kanssa.

– Paras referenssimme on tyytyväinen asiakas. Suuri osa asiakkaistamme löytää meidät suosittelujen perusteella – se on varma merkki oikeasta suunnasta.