tetor

Kaikki rakennuspalvelut yhdestä numerosta

Laajan skaalan rakennuspalvelut antavat tekijälle mahdollisuuden vastata monipuolisiin pyyntöihin ja näin myös helpottamaan tilaajan taakkaa. Tetor Oy hoitaa rakennus- ja remonttiurakat kovalla ammattitaidolla tarjoten monipuolista palvelua anturasta vesikattoon asti. Oli kyse pienestä tai isosta työstä, Tetor toteuttaa sen niin kuin sovittu ja lopputulos on tila, joka vastaa asiakkaan toiveita yksityiskohtia myöten. Toimitusjohtaja Teijo Uusitalo kokee tärkeäksi palvella mahdollsimman laajaa asiakasegmenttiä avoimin mielin.

– Toteutamme paljon töitä isoille rakennusliikkeille kuten Lemminkäiselle ja YIT:lle, mutta pyrimme vastaamaan kaikkien asiakasryhmien tarpeisiin, kotitalouksia unohtamatta. Teemme periaatteessa kaikkea mitä pyydetään.

Tetor on erikoistunut kerrostalorunkojen tekemiseen ja omaa pitkän kokemuksen elementtiasennuksesta. Yritys on myös toteuttanut erikoisempia projekteja, joita Suomessa harvemmin näkee.
– Teimme Stora Ensolle puukerrostalon tilaelementeistä. Ne ovat moduleita, jotka valmistetaan tehtaalla valmiiksi asti, joten tilassa on asennusvaiheessa jo kylpyhuone ja keittiö. Tilat ladotaan päällekkäin ja niistä syntyy talo. Valmiista elementeistä talon voi pystyttää jopa parissa päivässä.

Vuodesta 1997 asti toiminut yritys on ehtinyt luoda pitkäaikaiset suhteet tilaajiin ja kerännyt luottamusta erinomaisesti hoidetun työnsä ansiosta. Asiakastyytyväisyys, kustannustehokkuus ja aikataulujen noudattaminen tekevät Tetorista mielekkään yhteistyökumppanin.
– Meiltä kannattaa aina pyytää palvelua, vastaamme pyyntöön parhaalla mahdollisella tavalla.