Sarokas_solid-house2_300_CMYK

Kaikki rakentamiseen ja remontointiin saman katon alta

Sarokas on täyden palvelun tavaratalo, joka tarjoaa kaikki rakentamisen ja remontoinnin tarvikkeet yhden luukun periaatteella.

”Asiakkaan ei tarvitse juosta paikasta toiseen, sillä meiltä saa kaikkea muuta paitsi tapetteja”, Sarokas Oy:n myymäläpäällikkö Annakaisa Sarokas kertoo.

Sarokas on perinteinen täyden palvelun tavaratalo, joka on palvellut asiakkaita Turussa jo vuodesta 1936. ”Periaatteemme on, että olitpa omakotitalorakentaja, remontoija tai ammattirakentaja, löydät meiltä kaikki tarvikkeet rakentamiseen ja sisustamiseen”. Sarokkaan valikoima onkin todella laaja. ”Valikoimissamme on niin laattoja, vinyylejä, parketteja, paneeleja, saunoja, ikkunoita kuin oviakin. Ja jokaisessa tuoteryhmässä on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja. Jos ajatellaan vaikkapa ovia, ihmiset haluavat tänä päivänä yhä enemmän liukuovia tai piilosaranallisia ovia, joten niitäkin meiltä löytyy.”

Asiantuntevat myyjät

Sarokas on tunnettu myös ystävällisestä ja ammattitaitoisesta palvelusta. ”Myyjämme ovat todella asiantuntevia ja tietävät lähes kaikesta kaiken. Myyjämme lähtevät aina asiakkaan tarpeen mukaan haarukoimaan perusvalikoimaa ja jos sopivaa tuotetta ei löydy, se voidaan tilata”.

Remontti- ja sahauspalvelu asiakkaan apuna

Sarokkaalta voi hankkia myös remonttiapua tai sahauspalvelua. ”Remonttipalvelumme hoitaa näppärästi huoneisto- ja kylpyhuoneremontit sekä tuotteiden ja kokonaisuuksien asennukset. Sahauspalvelumme kautta asiakas saa puolestaan kaikki laudat, laituritarvikkeet tai paneelit määrämittaan sahattuina”.