DSC_0047

Kaikki rakentamisesta avaimet käteen -periaatteella

NUMRIJARVEN_RS_190x57

www.nurmijärvenrsrakennus.fi

 

Nurmijärven R.S. Rakennus Oy sai alkunsa vuonna 2008, jolloin yrittäjä Raimo Sarmala osti kaivinkoneen ja alkoi tehdä maanrakennushommia. Miehellä oli takanaan pitkä kokemus rakennusalalta ja vanhojen tuttujen kautta uusi yritys sai varsin pian hyvän jalansijan. Vuosien saatossa toiminta on laajentunut ja hommat muuttuneet osittain hieman isommiksikin. Avaimet käteen -periaatteella toimiva yritys hoitaa silti samalla pieteetillä niin yksityisasiakkaan pienemmät projektit kuin astetta suuremmatkin hankkeet.

Pienyrittäjä Sarmala on päässyt kiinni isoihin projekteihin yhteistyökumppanien, mainonnan ja hyvän työnjäljen kautta. – Verkosto on muodostunut lähes automaattisesti vanhoista yrittäjätutuista. Hyvä työnjälki on ollut kuitenkin paras mainontakeino. Sanoma siitä on kiirinyt eteenpäin ja tuonut lisää hommia, yrittäjä kertoo.

Maanrakennus on tällä hetkellä yksityisyrittäjänä toimivan Sarmalan pääalaa ja kesäaikaan kaivureiden kanssa liikutaankin aktiivisesti paikasta toiseen. Välillä toimenkuvaan kuuluvat myös erilaiset timpurinhommat, ja töiden kasaantuessa avuksi tulee väkeä vuokrafirmasta tai aliurakoitsijoilta. – Talviaikaan maanrakennuspuolen hiljetessä sisäpuolen rakentamisessa voisi olla enemmänkin tarjontaa, yrittäjä pohtii.