MKH_rakennus_solid_house_300_CMYK

Kaikki saneeraukseen yhdellä puhelinsoitolla

Kun Antti Ranki vuonna 2012 päätti lähteä kokeilemaan siipiään yrittäjänä ja perustaa oman MKH Rakennus Team Oy:n, oli hänen päätavoitteenaan tarjota asiakkaalle kaikki mahdollinen saneeraukseen liittyvä palvelu yhden puhelinsoiton takaa.  Lähtökohdat oman yrityksen perustamiselle olivat kaikin puolin hyvät, sillä takana oli jo useiden vuosien kokemus alalta. MKH Rakennus Team Oy saavuttikin pian maineen luotettavana ja monipuolisena rakennusalan toimijana ja tähän päivään mennessä asiakaskuntaa on karttunut sekä Turusta että sen lähikunnista.

Syitä saneerauksen aloittamiselle on monia. Joillekin se voi olla esimerkiksi kosteusvauriosta johtuva pakottava tarve, mutta nykypäivänä yhä useampi remontoi myös pelkästään omaksi ilokseen tai päivittääkseen kotia mieleisekseen vaikkapa asunnonvaihdon yhteydessä. – Usein käy myös niin, että työt poikivat lisätöitä ja yhden huoneen ehostus saattaakin muuttua matkan varrella koko asuntoa koskevaksi remontiksi, naurahtaa Ranki.

MKH Rakennus Teamin avustuksella lisätyötkään eivät ole mikään este, sillä yrityksen osaamisalue kattaa lähes kaiken kuviteltavissa olevan aina yhden seinän tapetoinnista kodin tai kiinteistön kokonaisvaltaiseen saneeraukseen saakka. Jokainen palvelu räätälöidään asiakaskohtaisesti, ja laadukkaiden ja luotettaviksi todettujen yhteistyökumppaneiden ansiosta sujuvat myös lvi- ja sähkötyöt. Suuremmissa projekteissa Ranki käyttää tarvittaessa apuna myös veljensä rakennusliikettä.