ylhäisten-sisustustehdas_verkkokuja-9_300_CMYK

Kaikki sisustukseen liittyvä saman katon alta

Huonekalut, matot, sisustussuunnittelu- ja ompelupalvelut… Salon vanhassa näkkileipätehtaassa toimivasta sisustusliikkeestä löytyy kaikki tarvittava ja enemmänkin. 

Salossa sijaitseva täyden palvelun sisustusliike Ylhäisten Sisustustehdas (Maripa Oy) houkuttelee asiantuntevalla palvelullaan asiakkaita pidemmänkin matkan päästä. Vanha tehdasrakennus tarjoaa avaran tilansa vuoksi loistavat puitteet suuren ja monipuolisen valikoiman ylläpitämiseen. Kun katon alla on paljon myös kädentaitoa, onnistuu laajan ja erikoisenkin sisustuskokonaisuuden hankkiminen samasta paikasta.

Liikkeestä löytyy huonekaluja jokaiseen makuun. Kotimaisten laatubrändien, kuten Artekin ja Muuramen, lisäksi valikoimasta löytyy eksoottisempaa designia muualta maailmalta. Erikoisuutena ovat intialaiset siirtomaatyyliset puukalusteet, jotka ovat Maripa Oy:n omaa maahantuontia. Sänky- ja vuodepuolella yritys edustaa sellaisia tuttuja merkkejä, kuten Tempur, Jensen ja Unituli.

Huikea mattovalikoima

Erityisen tunnettu Ylhäisten Sisustustehdas on suuresta mattovalikoimastaan. Suurin osa matoista on eurooppalaisia, mutta valikoimasta löytyy myös Maripa Oy:n suunnittelemia, Intiassa käsin tehtyjä villamattoja. Jos miellyttävää mattoa ei laajasta valikoimasta kuitenkaan jostain syystä löydy, ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sen oikean etsimisessä. – Siinä tapauksessa haemme asiakkaalle maton maailmalta tai teemme hänelle maton räätälöidysti. Teemme räätälöityjä mattoja myös veneisiin ja autoihin, Pasi Paakkonen kertoo. Asiakas saa toiveidensa mukaisesti valmistetun maton tavallisesti jo 2–3 viikon kuluttua, tarvittaessa nopeamminkin.

Räätälöityjen mattojen lisäksi Ylhäisten Sisustustehdas tarjoaa myös muita mattoalan palveluja, kuten korjausta ja kanttausta. Parhaiten Paakkoselle on kuitenkin jäänyt mieleen jokunen vuosi sitten Suomen Suurlähetystölle räätälöidysti tehdyt ja toimitetut matot: – Isoimmat käsin solmitut matot olivat neljä metriä leveitä ja 12 metriä pitkiä. Niissä valmistumisaikakin oli lähes vuosi, Paakkonen sanoo.

Asiakaslähtöistä palvelua

Ylhäisten Sisustustehdas tekee myös pienimuotoisia huonekalujen verhoilutöitä, vanhojen mattojen restaurointia ja ompelutöitä. Lisäksi liike tekee yhteistyötä lähialueen rakennusliikkeiden ja kiinteistönvälittäjien kanssa tarjoamalla näille sisustussuunnittelupalveluitaan. Tavoitteena on tarjota asiakkaille kokonaisvaltaista palvelua: – Ammattitaitoisen henkilökuntamme tehtävänä on löytää asiakkaalle sopivin ratkaisu, Paakkonen kertoo. Hän toivottaa lukijat tervetulleiksi liikkeeseen: – Tervetuloa tutustumaan palveluihimme ja tekemään ostoksia!