Kaksin kaunihimpi

maalausliikekaksioTiina Grönberg ja Maarit Nissilä halusivat tehdä töitä omien periaatteidensa pohjalta ja ryhtyivät yhdessä yrittäjiksi. Kaksikko on sisä-, ulko- ja peltikattomaalausten erikoisosaaja, mutta pitkä kokemus puusepäntöistä mahdollistaa laajamittaisten pintatöiden lisäksi huoneistoremonttien toteuttamisen. Maalausliike Kaksio palvelee asiakkaitaan hyvällä asenteella ja iloisella mielellä.

 

Millä tavalla omat periaatteenne käyvät ilmi toiminnassanne?

– Työn laatu on ehdottomasti tärkein. Se tarkoittaa sitä, että olemme aidosti kiinnostuneita jokaisesta kohteesta ja perehdymme tarkasti siihen, mitä asiakas haluaa. Haluamme räätälöidä työn asiakkaalle miellyttävällä tavalla ja samalla kunnioittaa hänen budjettia, Nissilä vastaa.
– Panostamme erittäin paljon hyvään palveluun. Informoimme asiakasta tarkkaan kaikesta ja hoidamme työt sovitussa aikataulussa. Olemme hyvin ulospäin suuntautuneita ja koemme, että asiakkaan on näin helpompi lähestyä meitä. Avoin keskustelu asiakkaiden kanssa takaa molempien osapuolten tyytyväisyyden, Grönberg lisää.

maalausliikekaksio2Miten kommentoisitte nykyistä markkinatilannetta?

– Meidän kohdalla töitä on ollut riittävästi ja samaa mieltä ovat muut pienyrittäjät, joiden kanssa olemme tehneet töitä. Mediassa rummutetaan lamaa, mutta omassa toiminnassa se ei ole näkynyt, Grönberg kertoo.
– Hintakilpailu on hyvinkin vahvasti esillä ja haluaisin muistuttaa, että halvimman hinnan perässä juoksemisella voi olla oma hintansa. Jos esimerkiksi tapetointityötä tarjotaan halvalla, asiakkaan kannattaa tarkistaa, että tarjous myös koskee tapetoinnin esitöitä. Tikkurilan sivuilta voi tarkistaa, mitä esitöitä erinäiset pintatyöt vaativat. Tärkeintä on tietää, mitä halpaan hintaan sisältyy, Nissilä toteaa.