tiliwahlsten

Kasvollinen yritys erottuu joukosta

Nykymaailman entistä sähköisemmässä palveluviidakossa henkilökohtainen asiakaskontakti on saanut väistyä. Kaikki eivät kuitenkaan suostu luopumaan henkilökohtaisesta palvelusta tekniikan tehostumisesta huolimatta. TiliWahlsten Oy on yritys, jolla on kasvot ja joka haluaa olla mahdollisimman lähellä asiakkaitaan.

TiliWahlsten Oy tarjoaa kaikkia taloushallinnon palveluita kirjanpidosta palkanlaskentaan, fuusioihin ja sukunpolvenvaihdoksiin. Uutena palveluna lanseerataan talouspäällikköpalvelua, jonka myötä asiakkaiden on mahdollista ulkoistaa talouspäällikön tehtävät.
– Asiantuntijoillamme on laaja näkemys eri yrityksien toiminnasta kun päinvastoin talon sisäiset talouspäälliköt saattavat nähdä vain oman toiminnan. Ulkoistaminen on myös kustannuskysymys ja isotkin yritykset ulkoistavat osan talousosaston toiminnasta, kertoo toimitusjohtaja Marko Wahlsten.
Sähköiset taloushallinnon palvelut ovat mahdollistaneet valtakunnallisen sekä rajoja ylittävän asiakaskunnan. Pilvipalveluiden ansiosta asiakkaan on mahdollista käsitellä osto- ja myyntilaskut sähköisessä muodossa yhdessä tilitoimiston kanssa, jolloin tiedot on helppo kaivaa esiin hakusanalla sen sijaan, että esimerkiksi yhtä kuittia etsisi isosta mapista. Kattavista sähköisistä palveluista huolimatta Wahlsten painottaa henkilökohtaista palvelua toiminnassa.
– Emme halua olla kasvoton yritys vaan haluamme luoda kontaktia asiakkaihin ja olla lähellä heitä. Nykyajan sähköisessä maailmassa koen, että henkilökohtaisella palvelulla erottuu massasta.

tiliwahlsten2Toimintaa yli rajojen

Wahlsten on toiminut yrityksessä täyspäiväisesti vuodesta 1994. Hänen äitinsä perusti tilitoimiston 31 vuotta sitten ja ajan myötä toiminta laajentui Piikkiön kotitoimistolta Saloon ja Paimioon. Wahlsten omistaa myös puolet virolaisesta tilitoimistosta, jonka kanssa hän tekee yhteistyötä niin suomalaisten kuin virolaisten yrittäjien eteen.
– Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua Viroon suuntautuville suomalaisille yrityksille sekä päinvastoin Suomeen tuleville virolaisille yrityksille. Vahvuutemme on mahdollisuus pitää toiminta omissa käsissä, jolloin yrittäjät eivät koe yllätyksiä esimerkiksi maiden eriävän lainsäädännön tähden. Ilman välikäsiä voimme olla varmoja siitä, että asiakkailla on kaikki tarvittava tieto.
Pitkä tausta, laaja osaaminen, ammattitaitoinen henkilökunta ja valmiudet kehittyä sekä uudistua tekevät TiliWahlstenistä varteenotettavan yhteistyökumppanin.