hidden construction laituri

Katse kohti kesää

Nyt on se aika kun katsomme kesää kohti ja odotamme kärsimättöminä mökkielämää. Tartu toimiin ja suunnittele ajoissa mökkiprojektisi, näin voit heti lämmön tullessa vain rentoutua ja nauttia.

Hidden Construction Oy:n laituri- ja rantaratkaisut on suunnattu vapaa-ajanasuntojen asukkaille, jotka kesällä haluavat saapua mökille ja ilokseen huomata, että kaikki on järjestyksessä. Yrityksen idea on, että mökkeily tehdään mahdollisimman helpoksi asiakkaalle, oli kyse laiturin asentamisesta, pihasaunan ja terassin rakentamisesta tai pihatöistä. Kaikki onnistuu suunnittelusta valmistukseen yhden puhelinnumeron kautta. – Voimme toteuttaa aivan kaiken, asiakas vain kertoo mitä haluaa. Laituritoimituksen yhteydessä on kätevää hoitaa mahdolliset muut asiat kuntoon, joten kun asiakas saapuu vapaa-ajanasunnolleen, hän voi saman tien asettua aurinkoon nauttimaan, yrittäjä Jussi Jarkko kertoo.

Laadukasta käsityötä

Yritys on TN-Laiturin laadukkaiden venelaitureiden jälleenmyyjä, ja pystyy tarjoamaan todella monipuolisen valikoiman valmiita ratkaisuja, mutta tuote voidaan myös räätälöidä täysin asiakkaan toiveiden ja rantatontin ympäristön mukaisesti. – On tärkeää, että käymme paikan päällä katsomassa kohdetta, sillä silloin tiedämme parhaiten, mikä ratkaisu on järkevin, niin ulkonäöltään kuin toiminnoltaan, Jussi Jarkko toteaa.

TN-Laituri on Tammisaaressa sijaitseva laiturivalmistaja, jonka tuotteet sopivat erinomaisesti niin mökille kuin venesatamaan. Laadukkaat venelaiturit valmistetaan käsin alusta loppuun, ja ne ovat erityisen suosittuja kansikorkeutensa sekä vankkuutensa vuoksi. – Jämäkkä laituri ei heilu, ja on siksi täydellinen lisäoleskelutila, jossa voi pitää rapukestit ja nauttia auringosta veden ääressä. Korkeus ja tukevuus mahdollistavat myös turvallisen rantautumisen, Jussi Jarkko kertoo.

Hidden Constructionin toimintatapa luo asiakkaalle turvallisuuden tunteen, kun hän tietää että työt hoituvat kuin itsestään ja että jokainen ratkaisu pohjautuu hänen mieltymyksiinsä. Hän asioi myös koko ajan saman yhteishenkilön kanssa, oli asia mikä tahansa. Rakennuttaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!