DSC03023

Katse lattiaan!

Katse kohdistuu usein sinne minne astumme, joten lattia on todennäköisesti ensimmäinen asia mihin ihminen kiinnittää huomiota. Lattia kertoo, aivan kuten muu sisustus, tilan tyylistä, käyttötarkoituksesta ja kunnosta. Rakennus Laine on erikoistunut laadukkaisiin lattiapumppauksiin toteuttaen niin kipsi-, Plano- kuin design-lattioita yli 20 vuoden työkokemuksella.

Rakennus Laine pumppaa lattioita kaikkialle, missä lattiaa tarvitaan. Kyselyn tullessa yrittäjä Pasi Laine käy kohteessa katsomassa tiloja, ja osaa sen perusteella suositella asiakkaalle sopivinta materiaalia ja ratkaisua. Lattiat voi työn jälkeen päällystää millä tahansa materiaalilla; laminaatilla, laatalla, parketilla jne. – Tilaan voi myös valita hienot design-lattiat, jotka tehdään värimassasta. Tosin osa asiakkaista on arvostanut kipsilattian ulkonäköä sellaisenaan, jolloin pelkkä hionta ja värittömällä lakalla päällystäminen riittää.

Lattiamateriaaleista kipsiä menee Laineen mukaan huomattavasti enemmän kuin niin sanottua Planoa, eli sementtipohjaista lattiaa. – Kipsilattian suoruus on millintarkka ja se on jopa kestävämpi kuin betoni. Koska kipsi ei elä eikä taivu, se ei myöskään halkeile eikä tarvitse raudoitusta. Sen lisäksi kipsi on ohuempi ja kevyempi kuin betoni, mikä on hyvä lämmönjohdon kannalta.

Design-lattioilla asiakkaan tiloihin voi luoda yksilöllisen tyylin erilaisilla kuviointiratkaisuilla ja väreillä. Värimassan voi levittää sekä kipsi- että sementtilattialle, ja se kestää kovempaakin kulutusta. – Design-lattia sopii tyyliltään erinomaisesti esimerkiksi loft-asuntoihin. Meillä on lähes rajaton värivalikoima, joten asiakkaille löytyy varmasti juuri sopiva ratkaisu.