Icopal-Katto-Oy_ turunteknologiakiinteistöt_solid_house

Katseet katolle!

Kumibitumikermi kattamiseen erikoistunut Icopal Katto Oy on osa suurta kansainvälistä Icopal-konsernia. Vastuullinen ja perinteikäs yritys on toiminut Suomessa aina vuodesta 1931 lähtien ja tällä hetkellä se työllistää Turussa ja Porissa yhteensä noin 25 henkilöä. Icopal urakoi sekä uudis- että saneerauskohteiden kattojen parissa, ja asiakaskunta ulottuu yksityisistä kesämökin omistajista aina suuriin rakennusliikkeisiin. Lukuisista referenssikohteista mainittakoon useille tutut K-Citymarket Länsikeskus Turussa ja Mikkolan kauppakeskus Porissa.

Icopalin bitumikattojen takuu on 10 vuotta, mutta tavoitteellinen käyttöikä on todellisuudessa paljon pidempi. Katon kunnosta on silti syytä pitää huolta säännöllisin väliajoin, jotta yllättäviltä ja arvokkailta korjaustarpeilta vältyttäisiin. Icopal Katto Oy tarjoaakin asiakkailleen mahdollisuutta vaivattomaan huoltosopimukseen, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että alan ammattilainen käy tarkistamassa katon kunnon 1-2 kertaa vuodessa sopimuksen mukaan, korjaa samalla pienet puutteet ja raportoi asiakkaalle mahdollisista suuremmista korjaustarpeista.

Icopalin Länsi-Suomen aluepäällikkö Jussi Poutanen on huomannut, että taloyhtiöt ja kiinteistönomistajat ovat panostaneet viime aikoina kattojen uusimiseen ja että myös kunnossapito koetaan tärkeäksi.

– Toki työsarkaa riittää edelleen ja parantamisen varaa olisi nimenomaan ennakoivassa huollossa. Halvin vaihtoehto ei aina ole laadukkain ja usein katon kuntoon kannattaisi kiinnittää huomiota jo ennen vuotojen ilmenemistäkin.