Hämeen_laaturemontti_solid_house_300_CMYK

Katto kerralla kuntoon

Hämeen Laaturemontti Oy on menestyksekäs kattoalan yritys Varsinais-Suomen alueelta. Pienestä aloittanut yritys työllistää tänä päivänä n. 200 työntekijää kahdeksalla paikkakunnalla ja on vuosien tehokkaalla työllä ansainnut Suomen suurimman kattofirman tittelin. Yli 20 vuotta sitten yrityksen perustanut Kimmo Riihimäki perehdyttää edelleen itse uudet työntekijät kattoremontin saloihin ja on itse mukana urakoissa päivittäin. Yrityksen menestys on seurausta hyvin ja tehokkaasti tehdystä työstä sekä laadukkaasta asiakaspalvelusta. – Oman kaluston ansiosta asentajamme pystyvät paremmin keskittymään asennustyöhön ja laatuun. Pysymme luvatussa aikataulussa ja teemme remontin kerralla, kahdessa päivässä, kertoo Varsinais-Suomen yksikön johtaja Tuomas Pelkonen.

Pelkonen kehottaa tarkkailemaan itse katon tuulettuvuutta ja aluskatteen kuntoa. Katon kunto näkyy harvoin päältäpäin ja siksi tarvittaessa kannattaakin ottaa yhteys asiantuntijaan. Myös Hämeen Laaturemontti lähettää mielellään ammattitaitoisen työntekijän kartoittamaan katon kunnon. – Emme käytä missään työvaiheessa alihankintaa. Meillä yksi henkilö hoitaa kartoituksen ja antaa selkeän tarjouksen, Pelkonen kertoo.

Osaavien asentajien lisäksi onnistuneeseen kattoremonttiin vaaditaan kaunis sää. Harva kuitenkaan tietää, että kuivuuden ja kylmyyden ansiosta talvi on paras aika kattoremontin tekemiseen. Tästä syystä Hämeen Laaturemontti tarjoaa kattoremontit talvisin edullisemmin. – Kannattaa myös muistaa, että kattoremontti kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin, Pelkonen vinkkaa.