uudenmaan_kattokeskus_solid_house_300_CMYK

Kattoremontit laadukkaasti ja tehokkaasti maaliin

Tutustu yritykseen: www.kattokeskus.fi

Uudenmaan Kattokeskus Oy:llä on vankka kokemus vesikattoremonteista. Moderni kalusto, kokenut työnjohto ja ammattitaitoinen henkilöstö takaavat nopeat ja laadukkaat toimitukset.

Kattokeskus on toiminut Pirkanmaalla ja Uudellamaalla jo vuodesta 1997 lähtien, joten yhtiöllä on vankka kokemus niin pientalojen kuin taloyhtiöidenkin vesikattoremonteista. – Teemme pelti- ja tiilikattoremontteja saneerauskohteisiin ja olemme tähän mennessä toteuttaneet yli 5000 kattoremonttia. Meillä on oma henkilöstö ja suomalaiset asentajat, joten työn laatu on korkeatasoista, myyntipäällikkö Janne Lehtola kertoo.

Kattoasiantuntija on myös projektipäällikkö

Onnistunut kattoremontti lähtee Lehtolan mukaan aina hyvästä suunnittelusta. – Meillä jokainen kattoasiantuntija on ollut katolla tekemässä kattoremontteja. Niinpä heillä on todella hyvä käsitys siitä, mitä vanhan katon remontointi käytännössä tarkoittaa. Vanhojen kattojen remonteissa voi nimittäin tulla eteen hyvinkin poikkeuksellisia tilanteita.

Suunnittelu käynnistyy siten, että Kattokeskuksen asiantuntija käy kohteen läpi ja tekee kuntoarvion ja tarjouksen. Sen jälkeen edetään tarkoin määritellyn konseptin mukaisesti. – Kattoasiantuntijamme toimii kohteen projektipäällikkönä alusta loppuun. Tällöin asiakkaalla – olipa kyse pientalon omistajasta tai, taloyhtiöstä – on nimetty henkilö, joka tuntee projektin ja johon he voivat olla yhteydessä.
Tehokas projekti

Kun remontti on suunniteltu, kattoasiantuntija lähtee luotsaamaan projektia eteenpäin. – Projektin alkuvaiheen tehokkuus purkutöineen on tärkeää, jotta kohde saadaan esimerkiksi talvella nopeasti sääsuojaan. Periaatteenamme on, että se mitä puretaan, sääsuojataan vielä saman päivän aikana. Meillä on käytössä omat nosturit ja käytämme purkutöissä kaksiosaista kuormalavaa, joten voimme lajitella ja käsitellä jätteet jo työmaalla. Se tehostaa projektia huomattavasti.

Askelmerkit on siis mietitty Kattokeskuksessa loppuun saakka. Lehtola kertoo, että Kattokeskuksen toteuttama pientalon kattoremontti saadaan tyypillisesti maaliin kolmessa päivässä ja taloyhtiöissä karkeasti parissa viikossa.

Voit nukkua yösi rauhassa

Asiakas voi nukkua yönsä rauhassa myös kattotöiden jälkeen, sillä Kattokeskus antaa asennuksille viiden vuoden takuun. – Ja kun projekti on valmis, toimitamme asiakkaalle katon huoltokirjan, jossa on kerrottu huoltotoimenpidesuositukset ja niiden aikataulu.