Kattoremontti onnistuu myös talvella

Kattoremonttien pääsääntöisiä sesonkiaikoja ovat kevät, kesä ja syksy, mutta moni ei tiedä että talvikin voi sallia korjauksia. Rakennusmestari Kai Niemelä viittaa viime vuoden leutoon talveen, jonka aikana hänen työmiehensä olivat täydessä touhussa kattojen parissa.
– Aika ennen juhannusta on kiireisin, sillä silloin korjaustarpeisiin yleensä vasta herätään. Talvella suoritetut kattoremontit tulevat usein yllätyksenä kuluttajille, mutta mikäli sää sallii ajankohta on asiakkaiden kannalta oiva. Silloin työmiehillä on eniten aikaa ja asiakkaille voidaan jopa tarjota talvialennusta.

Ennen

Ennen

Jälkeen

Jälkeen

Niemelä toimii yrittäjänä tarjoten kattojen rakennus- ja remonttipalveluita Turun seudulla. A-Rakennus Niemelä Oy edustaa toiminnassaan kattomateriaalien markkinajohtajia: tiilikatot tehdään Monierin betoni- ja savitiilistä, peltikatot puolestaan Ruukin laadukkaista materiaaleista. Tiili- ja peltikaton välinen valinta riippuu kohteesta ja asiakkaan mieltymyksistä.

– Tiilikatto on asiakkaan kannalta hyvin kilpailukykyinen peltikattoon nähden, vaikka monet luulevat että peltikatto on huomattavasti halvempi. Tiilikatto on arvokkaan näköinen, hiljainen ja helppo modifioida, mikäli taloa halutaan laajentaa. Peltikatto puolestaan on kevyt, mutta hyvin kestävä ja sopii erinomaisesti pienirakenteisiin kohteisiin, Niemelä kertoo.

A-Rakennus Niemelä kuuluu Monierin Roof Partners -kerhoon ja ansaitsi vuonna 2011 Vuoden katontekijä -tittelin Frankböle Gårdin kattotyön myötä. Kotimaiset ammattilaiset ja huippulaadukkaat kotimaiset tuotteet ovat Niemelän mukaan aina olleet yrityksen vahvuuksia. Se on lisäksi yksi työturvallisuuden edelläkävijöistä ja Niemelä toivoisi tulevaisuudessa näkevänsä lisää panostusta asiassa muidenkin yrittäjien toiminnassa.