Kollanpojat_rajattu_solid_house

Kauppaa käydään asiakkaan ehdoilla

KollanPojat on raskaan rakentamisen rautakauppa, tai itse yrittäjän sanoin lautakauppa, joka myy pääsääntöisesti puutavaraa. Puupohjaisten tuotteiden lisäksi liikkeestä saa kaikkea ”perustuksista piippuun”, kuten harkot, tiilet, kipsilevyt sekä sisä- ja ulkokattomateriaalit. – Meiltä saa lähes mitä tahansa ja heti. Hyllyssä on yli 30 eri paneelia ja jopa toista sataa listaa saatavilla, kauppias Antti Leinonen kertoo.

KollanPojat seuraa tarkasti rakennusalan trendejä ja on viime aikoina panostanut erityisen paljon sauna- ja terassirakentamiseen. Asiakkaat koostuvat kaikenkokoisista rakennusliikkeistä, teollisuudesta sekä yksityishenkilöistä, ja kaikkien tarpeet on otettava huomioon. Asiakaslähtöisyys onkin kaiken toiminnan perusta ja suuri etu itsenäisessä yrittäjyydessä. – Vahvuutemme on se, että kuluttaja ohjaa valikoimaamme, ja yksityisenä toimijana voimme villinä ja vapaana päättää, mitä myymme. Monet pitkäaikaiset asiakkaamme luonnehtivat liikettä kyläkaupaksi, jossa on rento tunnelma ja ystävällinen palvelu. Kaikki tehdään asiakkaan ehdoilla.

Vuodesta 1986 asti toiminut yritys on uudistunut ja kehittynyt merkittävästi Leinosen omistuksen alla. Hän on panostanut uusiin tiloihin, esimerkiksi tilavaan läpiajohalliin, jossa tavarat voi lastata kyytiin, ja pihakin on sen kokoinen, että sinne pääsee helposti millä ajoneuvolla tahansa. – Pidän uusista haasteista, olen henkilönä hyvin aktiivinen ja etsin mielenkiinnolla uutuuksia, jotta emme kangistuisi kaavoihin. Siitä olemme saaneet paljon kiitosta asiakkailtamme.