Keittio_14252_satama

Keittiöitä ja kokonaisvaltaista remonttipalvelua

Miikka Vainio, Jarmo Vainio ja Joni Kasanen perustivat Espoon Kaluste ja Rakennus Oy:n vuonna 2008. Kahdeksassa vuodessa yritys on kehittynyt ja kasvanut, ja työllistää tänä päivänä 11 omaa miestä sekä joukon alihankkijoita. Keittiö ja kiintokalusteet muodostavat noin puolet yrityksen toiminnasta, mutta myös rakentaminen ja remontointi työllistävät lähes yhtälailla.

Espoon Kaluste ja Rakennus Oy:n vahvuus piilee monipuolisuudessa ja se pystyy tarjoamaan asiakkailleen kokonaisvaltaisia paketteja. Yrityksen uusi showroom Espoon Viherlaaksossa toimii sekä keittiökalusteiden että laattojen ja lattiamallien näyttelytilana. – Olemme etsineet vain kaikkein laadukkaimpia tuotteita. Oma Primokeittiö tuotemerkkimme lanseerattiin reilu vuosi sitten, lattioissa myymme lähinnä Pergon tuotteita ja kaikki laattamme ovat italialaista laatua, Vainio kertoo. – Tarjoamme asiakkaalle kaiken mitä remontointi vaatii materiaaleista lähtien. Emme myöskään rajoitu pelkästään show­roomissa esillä oleviin mallistoihin, vaan hankimme asiakkaalle juuri sitä mitä hän haluaa, yrittäjä jatkaa.

Yksi isoimmista ja mielenkiintoisimmista Espoon Kaluste ja Rakennus Oy:n toteuttamista projekteista on Espoon Ringside Golfin uuden klubitalon rakentaminen. – Toimimme pääurakoitsijana uuden klubitalon rakennushankkeessa, josta löytyy mm. spa osasto, lounge- ja varastotiloja. Projekti lähti liikkeelle syksyllä ja tilat otettiin käyttöön vappuna, Vainio kertoo.