Keittiökalusteet ammattitaidolla & joustavasti

Tutustu yritykseen: www.anri-keittiot.fi

Keravalainen keittiökalustemyyjä on yritysoston myötä siirtänyt painopistettä yhä enemmän yritysasiakkaiden puolelle. Yksityisasiakkaita ei kuitenkaan ole unohdettu.

Uudellamaalla toimivan E&E Design Oy:n ANRI-keittiöiden monipuolisesta mallistosta löytyy keittiöitä, kylpyhuoneita ja säilytysratkaisuja jokaiseen makuun. Aivan kuten luotettavilta tukkureilta tulevat kalusteetkin, myös yrityksen tarjoamat asiantuntevat suunnittelu-, asennus- ja remontointipalvelut ovat suunnattu kaikille asiakasryhmille.

ANRI-keittiöiden vahvuuksia ovat joustavuus ja toimintavarmuus kaikissa muodoissaan sekä kalusteiden korkea laatu ja loistava työnjälki. Kiireellisten tapausten, kuten vesivahinkojen, varalta yrityksen varastosta löytyy aina muutamia perustavaroita. Muutenkin toimitusaika kalusteiden osalta on lyhyt, vain muutama päivä. – Tällä alalla suurin haaste on tiukka aikataulu, ja meitä on kiitelty erityisesti juuri joustavuudesta aikatauluissa. Pystymme tekemään myös viime hetken muutoksia. Lisäksi meillä on käytössämme luotettavat asentajat, joiden työnjälki on ollut reklamaatiovapaata, iloitsee toimitusjohtaja Juho Ervasti.

Palveluita yksityis- ja yritysasiakkaille

ANRI-keittiöiden asiakaskunta koostuu sekä kuluttaja- että yritysasiakkaista. Yksityisasiakkaille yritys tarjoaa kokonaisvaltaista avaimet käteen -palvelua, johon kuuluu niin suunnittelu kuin tarvittaessa myös sähkömiesten ym. ammattimiestenkin hankkiminen. Yritysasiakkaat lähestyvät ANRI-keittiöitä sen sijaan usein valmiiden arkkitehtikuvien ja valmiiksi valittujen tuotteiden kanssa, jolloin yrityksen toimenkuvana on vain asentaa kalusteet paikoilleen. Keravalta käsin toimiva ANRI-keittiöt hoitaa asennukset pääasiassa ympäri Uudenmaan. Yritysasiakkaita palvellaan tarvittaessa myös pidemmänkin välimatkan päästä.

Puolitoista vuotta sitten toisen osakkaan ulos ostanut Ervasti on kehittänyt viime aikoina ANRI-keittiöiden toimintaa itsensä näköiseksi. Uusien tilojen myötä toiminta on helpottunut entisestään ja paljon turhaa työtä on jäänyt pois. Kaikki muutokset eivät kuitenkaan ole aina olleet tietoisia: – Palaset vain loksahtivat paikoilleen ja yrityspuoli lähti huomaamatta nosteeseen. Pääpaino on tällä hetkellä yritysasiakkaissa, Ervasti kertoo ja jatkaa: – Kaikki asiakkaat ovat tervetulleita, niin yksityiset kuin yrityksetkin. Molemmat asiakasryhmät ovat myös olleet meihin erittäin tyytyväisiä!