Keittiömaailma_3_solid_house_300_CMYk

Keittiöremontti sujuu nyt entistäkin helpommin

Keittiömaailma on uudistanut sekä mallistoaan että konseptiaan ja pyrkiikin nyt alansa ykköseksi. Asiakkaalle tämä tarkoittaa entistäkin parempaa palvelua

Keittiö on kodin sydän, tänä päivänä taas yhä enemmän. Siellä laitetaan ruokaa, seurustellaan ja vietetään aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Keskimäärin ihminen tekee elämänsä aikana kuitenkin vain yhden suuren keittiöremontin ja siksi onkin ensiarvoisen tärkeää, että projektiin lähdetään yhdessä ammattitaitoisen porukan ja hyvien tuotteiden kanssa. Keittiömaailma on silloin yksi varteenotettavimmista paikoista, jonne remonttia pohtivan kannattaa kulkunsa suunnata.

Laaja valikoima ja osaava palvelu

Ympäri Suomea toimiva Keittiömaailma tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman Ala Carte:n sekä Petra:n keittiöitä, joiden valmistus tapahtuu Novart Nastolan tehtaalla. Lisäksi asiakkailla on mahdollisuus hankkia Espoon Keittiömaailman kautta tuotteita maailman vanhimman keittiöbrändin, saksalaisen Poggenpohl:n mallistosta. Poggenpohl malliston mittaukset hoitaa Porin Keittiömaailma ja suunnittelun toteuttaa Espoon toimipiste. Uudistuneiden mallistojen myötä myös tuoreimmat innovaatiot ovat nyt entistäkin nopeammin asiakkaiden saatavilla. – Esimerkiksi Petra-keittiöt tarjoaa nyt ratkaisuja etenkin pieniin keittiöihin, joissa vähäiset neliöt on tärkeää saada mahdollisimman tehokkaaseen käyttöön, kertoo kauppias Janne Lehtonen Porin Keittiömaailmasta.

Kaikki Keittiömaailman tuotteet on suunniteltu varta vasten suomalaisia tarpeita silmällä pitäen. Liikkeessä asiakasta auttaa myös ammattitaitoinen henkilökunta. – Tiimimme jäsenet ovat uskomattoman taitavia suunnittelijoita, jotka pystyvät ratkomaan mitä moninaisimpia ongelmia. Ideat syntyvät usein yhteistyössä, mikä on eduksi asiakkaallemmekin, Lehtonen kertoo. Suunnittelun apuna toimii myös Keittiömaailman oma 3D-ohjelma, joka tarjoaa asiakkaalle jopa valokuvantarkkoja kuvia hänen tulevasta keittiöstään.

 Takuu laadusta

Keittiömaailman tarjoama palvelu ei rajoitu suinkaan pelkkään suunnitteluun – päinvastoin. Sekä asennuksen aikana että sen jälkeen liikkeestä pidetään huolta, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan. – Soitamme asiakkaalle tai hänen niin halutessaan voimme myös käydä paikan päällä tarkistamassa, että kaikki on kohdallaan, Lehtonen kertoo.

Koska laatu on yksi Keittiömaailman tärkeimmistä arvoista, kirjoitetaan asiakkaalle uudesta mallistosta aina myös koko keittiön käyttöiän kattava takuutodistus. Keskimäärin se voi tarkoittaa jopa 20–25 vuotta. – Takuu on myös periytyvä, eli tarvittaessa se voidaan siirtää keittiön uudelle omistajalle, Lehtonen kertoo.

Linjasaneeraus ja keittiöremontti samoilla pölyillä

Aivan hiljattain Keittiömaailma on alkanut yhdessä Omataloyhtiöiden kanssa myös kartoittaa kiinteistöjä, joissa olisi tarvetta linjasaneeraukselle. Tarkoituksena on tarjota uusi keittiö yhdessä putkiremontin kanssa. – Oikeastaan ainoa järkevä ratkaisu on hoitaa molemmat remontit kerralla kuntoon, niin sanotusti samoilla pölyillä, Lehtonen toteaa. Rahoituskaan ei ole ongelma, sillä tarvittaessa myös se hoituu kätevästi Keittiömaailman kautta.

Yritys pyrkii tavoittamaan uusia asiakkaita yhä enemmän myös internetin ja sosiaalisen median kautta. – Karkeasti arvioituna vain noin 20 % potentiaalisista asiakkaista lähtee liikkeelle. Muun muassa uusien markkinointikanavien kautta pyrimme aktivoimaan myös ne loput 80 %, Lehtonen kertoo. – Uusi ja moderni keittiö on ehdottoman hyvä tapa parantaa elämänlaatua. Kuten uusi sloganimmekin sanoo, ansaitset paremman keittiön, perustelee Lehtonen investoinnin kannattavuutta.

Uusi osoite Iskun yhteydessä

Yksi osa Keittiömaailman läpikäymää uudistusprosessia liittyy yrityskauppoihin. – Tehtaamme osti Isku-keittiömerkin ja samalla päätettiin, että Keittiömaailman jakelupiste on tästä lähin Iskun yhteydessä, Lehtonen kertoo.

Muutoksen tavoitteena on palvella yhä suurempaa määrää asiakkaita ja samalla nostaa Keittiömaailma myös myynnissä alansa ykköseksi. – Meitä auttaa se, että Iskun yhteydessä toimiessamme asiakas saa samasta osoitteesta lähestulkoon kaiken, mitä sisustamisessa tarvitsee, Lehtonen toteaa.

Tällä hetkellä ympäri Suomen Iskujen yhteydestä löytyy jo yli 30 Keittiömaailman myymälää ja lähitulevaisuudessa saatetaan avata vielä muutamia lisää. Porissa Keittiömaailman uusi osoite on ollut helmikuusta alkaen Itsenäisyydenkatu 1-5.