arte_team_solid-House_300_CMYK-copy

Kesä jatkuu lasitetulla terassilla

Lasirakentamisen suosio kasvaa jatkuvasti ja miksipä ei – onhan lasitettu terassi mukava tapa pidentää kesän kestoa sen molemmista päistä. – Lasitukset myös suojaavat terassia ja sen kalusteita sekä pitävät hyvin lämpöä, lisää Arto Taimi Arte-Team Oy:stä.

Arte-Team Oy on Turussa ja sen lähialueella toimiva lasirakentamiseen erikoistunut yritys. – Aivan hiljattain VISION jälleenmyyjäverkostomme on tosin laajentunut myös Helsinkiin, Lahteen ja Tampereelle, Taimi kertoo. Arte-Team on työskennellyt VISION-lasituksen parissa jo parikymmentä vuotta ja tarjoaa ratkaisut niin terassilasituksiin, lasikattoihin, patioihin kuin kaiteisiinkin. Palveluun kuuluu myös terassin pohjien rakentaminen kierrepaaluperustuksin.

VISION-lasiterassit on suunniteltu varta vasten Suomen vaativiin sääolosuhteisiin, joten ne kestävät sekä tuulet että myrskyt. Toisin kuin monet muut toimittajat pystyvät VISION-lasiterassit tarjoamaan asiakkailleen jopa 3 metriä korkeita liukulasielementtejä. Pääosin lasirakentamisessa hyödynnetään karkaistua 4mm lasia, mutta asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan tarjolla on lisäksi mm. sävytettyä tai laminoitua lasia. Myös profiilin väriä voidaan muuttaa maalaamalla.

Niin kuin kaikessa muussakin, on myös lasirakentamisessa suunnitelmallisuus kaiken A ja O. Lasihuonetta harkitsevan kannattaa miettiä huolella mm. sitä, mihin käyttöön tila tulee. Myös kattomateriaaleissa on valinnan varaa; asiakas voi oman harkintansa mukaan päätyä joko lasi- tai kennokattoon. – Molemmissa on omat hyvät puolensa, mutta kennokatto suojaa auringon pistävältä kuumuudelta, ei kerää kondenssivettä sisäpintaansa ja on huomattavasti edullisempi, Taimi summaa.