rasekira-300dpi-cmyk

Kesäksi oma mökki saaristossa

Saaristorakentaminen kuuluu rakennusalan haasteellisimpiin osa-alueisiin hankalan ympäristön, tavaran kuljetuksen ja keliolosuhteiden asettamien rajoituksien takia. Koneita ja laitteita ei merikuljetuksella saada yhtä helposti kuin mantereella, puhumattakaan ympäristöön sopivan koneen löytämisestä.

Rannikkoseudun Kiinteistö ja Rakennustyö Oy, RASEKIRA, on erikoistunut saaristorakentamiseen ja osaa selviytyä ympäristön asettamista haasteista. Yritykseltä saa oman kesämökin rakentamisen avaimet käteen -periaatteella, kiinteistöhuoltosopimuksen sekä muutto- että kuljetuspalveluita saaristokohteeseen. Yrittäjä Juha Kaskinen on pyrkinyt kustannustehokkaaseen rakentamiseen ja panostanut saaristopalveluiden saatavuuteen. – Puitteet ovat ehdottomasti haastavimmasta päästä, mutta erinomaisen kaluston ja luotettavien yhteistyökumppaneiden avulla olemme kyenneet tarjoamaan helpon ratkaisun asiakkaillemme.

Turku-Kustavi-Uusikaupunki -akselilla toimivan yrityksen palvelut ovat kysyttyjä, ja Kaskisen mukaan asiakastyytyväisyys joustavasta palvelusta, laadusta, ripeästä toiminnasta sekä referenssikohteista saadusta positiivisista palautteista, luo kysyntää. Pitkään alalla toiminut Kaskinen ymmärtää myös saaristokohteiden hankalan ylläpidon ja huollon. Siksi kiinteistön omistajille on tarjolla kiinteistönhuoltosopimuksia niille, jotka eivät ehdi, halua tai yksinkertaisesti kykene huoltotöihin itse. – Suoritamme kaikki vaadittavat kevään ja syksyn huoltotyöt, kuten lehtien ja roskien keräilyn, laiturin noston ja laskun, polttopuut, yms.

Tulevaisuudessa Kaskinen haluaisi laajentaa toimintaansa yhä enemmän ja löytää lisää yhteistyökumppaneita. Saaristorakentamisen kysyntä kasvaa, ja Kaskinen haluaa olla vastaamassa asiakkaiden tarpeisiin.