Kattokassiset_solid_house_300_CMYK

Kevään korvalla katseet kattoon

Viimeistään keväällä katto paljastuu lumen alta, ja se on oiva aika tarkistaa tarvitseeko se mahdollisia huoltotoimenpiteitä. Korjaus- tai pesutarpeissa kannattaa ottaa yhteyttä Kattokassisiin, joka on erikoistunut tiili- ja peltikattojen rakentamiseen sekä huoltoon.

Kattokassisten ainutlaatuiset tiilikatot tehdään Bendersin laadukkaasta kattotiilestä, joka antaa kiinteistölle arvokkaan ilmeen. Rami Tyrjyn mukaan moni luulee, että tiili on kalliimpi kuin pelti, mutta se on harhakuva, sillä vaikka tiilikatto on arvokkaamman näköinen, se on myös edullisempi kuin peltikatto. Ruotsalainen perheyhtiö Benders on valmistanut kauniita tuotteita jo 50 vuoden ajan, ja on Pohjoismaiden suurin kattotiilivalmistaja. Kattokassisten ammattitaitoisella asennuksella, erinomaisilla tuotteilla ja kilpailukykyisellä hinnalla asiakas saa hiljaisen ja pitkäikäisen katon.
Vaikka Kattokassisten toiminnan pääpaino on tiilikattojen rakentamisessa ja korjauksessa, kuuluvat myös kattopesut ja julkisivuehostukset aina pihatöitä myöten palvelurepertuaariin. Kesäksi kannattaa katon kaunistamisen lisäksi piristää muut julkisivupinnat ja miksi ei nostaa talon arvoa Bendersin upeilla pihakivillä ja laatoilla.

Kattokassisten tarjoamat kattopesut on suunniteltu puhdistamaan katot hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Yrityksen käyttämä pesuaine imeytetään tiili-, pelti- tai huopakaton pintaan ja annetaan vaikuttaa. Aine puhdistaa itse katon seuraavien kuukausien aikana, jonka jälkeen se on kuin uuden näköinen, ja mikä parasta: aineen vaikutus kestää kokonaiset neljä vuotta.