finnepox

Kiiltävä ja kestävä lattia

Epoksi- ja polyuretaanipinnoitteiden on todettu ominaisuuksiltaan soveltuvan parhaiten betonilattioiden pinnoittamiseen ja saneeraukseen. Pinnoitteet varmistavat, että lattia kestää niin mekaanista kuin kemiallista rasitusta, ja sopivat siksi erinomaisesti raskaan teollisuuden, suurtalouskeittiöiden, julkistenrakennusten sekä lääketeollisuuden tiloihin. 

Epoksin ja varsinkin polyuretaanin eri ominaisuudet tekevät niistä suositun betonipinnoitteen; ne ovat paitsi kulutusta kestäviä myös helppoja materiaaleja pitää puhtaana, ja soveltuvat erikoisominaisuuksiltaan monipuoliseen käyttötarkoitukseen, esimerkiksi ääntä eristävänä tai sähköä johtavana pinnoitteena.

Epoksi on myös nostanut päätään kuluttajien puolella: lakattu betonilattia ja kiiltävä epoksilattia ovat nykyään suosittuja sisustuselementtejä. Finn Epox Oy:n työnjohtaja Matti Heinonen kertoo yrityksen nykyään pinnoittavan useampien omakotitalojen lattioita, ihmisten halutessa enemmän ja enemmän persoonallisia ratkaisuja perinteisten parkettien ja laminaattien tilalle. – Meillä on paljon valinnanvaraa tuotteissamme, ja laaja väriskaala, joten löydämme varmasti jokaiselle jotakin, hän kertoo. Varsinkin lakatun betonilattian suosio on noussut rajusti viime vuosina. Uusissa kohteissa kuluttajan kannattaakin olla yhteydessä jo ennen lattian valamista, niin käymme läpi mitä lattia valulta vaaditaan, jotta lakkauksella saavutetaan haluttu lopputulos, Heinonen toteaa.

Ammattilainen tietää mitä asiakas tarvitsee

Finn Epox on toiminut vuodesta 1995 asti ja ansainnut paikkansa luotettavana sekä kokeneena toimijana ympäri Suomen. Yritys käyttää Tikkurilan ja BASF Oy:n laadukkaita tuotteita, sillä valikoima vastaa juuri sitä mitä asiakkaat toivovat, ja näin lattioiden pinnoittaminen onnistuu joustavasti ja asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Toimitusjohtaja Tero Alankoja kertoo käyttötarkoituksen kartoittamisen olevan tärkeä osa asiakaspalvelua, sillä mahdollisuudet ovat monet. – Käymme lähes poikkeuksetta asiakkaan tiloissa katsomassa, jotta voimme suositella järkevintä ratkaisua. Asennamme epoksi-, polyuretaani- ja todella kovaa mekaanista ja kemiallista käyttöä kestävää Ucrete- lattiapinnoitteita, joten jokaiseen kohteeseen löytyy varmasti oikeanlainen ja kustannustehokas ratkaisu.

Yritys kykenee toteuttamaan kaikenkokoisia kohteita 1 jopa 10 000 neliöön asti, ja viimeisteli myös Orionin lääkepakkaamon lattian Salossa. Hyvän pinnoitteen ja erinomaisen työnjäljen seurauksena lääkepakkaamon lattia kestää kovaa kulutusta pitkälle tulevaisuuteen. – Tarkoituksena on jatkaa samalla tavalla ja palvella asiakkaita yhä tehokkaammin ja paremmin, laadukkailla tuotteilla sekä kokeneilla ammattilaisilla, Alankoja toteaa. – Olkaa rohkeasti yhteydessä meihin, niin tulemme mielellämme kertomaan lisää lattiapinnoitteista ja kartoittamaan juuri Teille parhaat vaihtoehdot, Heinonen päättää.