tatupuu_solid_house_300_CMYK

Kiintokalusteita Perniön tehtaalta

Perniöläinen Tatupuu Tmi on osoittanut räjähdysmäistä kasvua. Yritys on viiden toimintavuotensa aikana kasvattanut liikevaihtonsa jo yli kahteen miljoonaan euroon.

Yritys valmistaa vakio- ja erikoiskiintokalusteita. Pääsääntöisesti tuotteet ovat suunnattu rakennusliikkeiden sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Hyviä asiakassuhteita on muodostunut jo useita, joista mainittakoon mm. Hartela ja Consti Korjausurakointi. Tehdas sijaitsee Salon maakunnassa Perniössä ja kalustemyymälän löytää Turusta.

Tilauskanta on pysynyt vahvana viime vuosien heikosta taloustilanteesta huolimatta ja tulevaisuuden näkymät ovat hyvät, pohtii yrittäjä Tuomo Koskinen. Yrityksen tavoite on tarjota hyvää laatua monipuolisen malliston muodossa ja kilpailukykyiseen hintaan. Koska rakennusliikkeiden aikataulut eivät anna periksi viivästymiselle, tuotteet on toimitettava aina sovitussa aikataulussa. Menestyksen avain onkin asiakkaan vahva luottamus toimittajaan. Toinen merkittävä tekijä on ammattitaitoisissa työntekijöissä, jotka mahdollistavat myös erikoisempien kohteiden toteuttamisen.

Yrityksen referenssilistalta löytyy useita tunnettuja kiinteistöjä, kuten Liikenneministeriön ja Vuosaaren peruskoulun kalustustyöt, lukuisat uudiskohteet ja viimeisimpänä projektina Turun Ylioppilaskylän saneeraus, joka käsittää 350 huoneistoa.

– Uskon, että hyvä palvelumme ja toimitusvarmuutemme ovat luoneet meidän menestyksen. Kiitos kuuluu erinomaiselle yhteistyöverkostolle sekä hyville asiakassuhteille,
kertoo Koskinen.