Team_mahla_solid_house_300_CMYK

Kohti uusia seikkailuja

Monipuolisesti saneerauksia ja uudisrakentamista tekevä Team Mahla Oy toteuttaa kaikki asiakkaan toiveet huoneistoremonteista ja terasseista aina isompiin projekteihin asti. Tällä hetkellä saneeraamme 100-vuotiaan maalaistalon vinttitilaa ja myös vanhaa savirakennusta asuin käyttöön. Osaavat ja paljon nähneet yrittäjät Kari ja Eemeli Mahlavirta neuvovat mielellään asiakkaita, mitä kohteessa kannattaa ja mitä on mahdollista tehdä. Aikataulut saadaan aina sovitettua osapuolille sopiviksi ja työt sujuvat alusta loppuun laadukkaasti. Mahlavirrat ovat huomanneet, että ihmiset voivat olla työn aloituksen suhteen melko kärsimättömiä. – Usein remontti- tai rakennusprojektin suunnitteluun on käytetty vuosia ja kun päätös on tehty, projekti pitäisi aloittaa heti. Onneksi aikatauluista pystytään aina sopimaan.

Vaihtelevat ja haasteelliset urakat tekevät jokaisesta työpäivästä mielenkiintoisen. Yksi yrityksen mieleenpainuvimmista projekteista on ollut mökin rakentaminen kallion päälle Nauvon saaristoon. Vaikka edelliskesänä tehty projekti ei ollut rakennustavaltaan tavallisuudesta poikkeava, haasteelliset olosuhteet tekivät siitä ikimuistoisen. – Opimme siitä paljon uutta, Mahlavirrat kertovat.
Tämän hetkisestä lama-ajasta huolimatta yritykselle on riittänyt aina töitä mukavasti. Kesällä urakkaa on enemmän, mutta myös tämä talvi on ollut tavallista vilkkaampi. – Aikaisempina talvina töiden määrä on hiipunut. Olisiko vilkastunut talvisesonki merkki laman päättymisestä, Mahlavirrat pohtivat. Vaikka tulevaisuus näyttääkin tällä hetkellä valoisammalta, Mahlavirrat toivoisivat päättäjiltä helpotusta yrittäjien elämään.

Perheyritys Team Mahla ottaa lämmöllä vastaan yhteydenottoja Turun alueelta. – Kohti uusia seikkailuja mennään!